Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

Ne lopj!

A jobb videók lejjebb vannak. Egy videó megnézése után úgy jöhetsz vissza az oldira, ha rákattintasz a Vissza gombra. :)

 

Íme egy Olsen ikres video, amin az Olsen ikrek meg is szólalnak, de nincs lefordítva a szövegük. Csak kattints a lennt található képre, és kész is! Ha felugrik egy ablak, csak mentsd el, nyisd meg és már meg is nézheted!

 

Ez a videó nagyon rövid, és nem éri meg. Annyi, hogy a bemondó mond valamit, s közben egy pillanatra láthatjuk Mary-Kate arcát. Csak kattints a lennt található képre, és kész is! Ha felugrik egy ablak, csak mentsd el, nyisd meg és már meg is nézheted!

 

Ezen a videon az Olsen ikrek a New York-i bújócska című filmjükről mesélnek, persze szinkronizálatlanul. Csak kattints a lennt található képre, és kész is! Ha felugrik egy ablak, csak mentsd el, nyisd meg és már meg is nézheted!

 

Íme egy olyan videó, amin kamerázzák, fotózzák az ikreket. Elég régi lehet, mert ezek a képek már rég felkerültek a netre. De az ikrek garantáltan gyönyörűek rajta! Ne ijedj meg, ha sokáig tölti, előbb-utóbb betölt! :) Csak kattints a lennt található képre, és kész is! Ha felugrik egy ablak, csak mentsd el, nyisd meg és már meg is nézheted!

 

Ezen a nagyon rövid videon Mary-Kate köszönetet mond mindenkinek. Lehet, hogy az Ashley-vel közös csillagukért, mert a ruhájuk olyan, mint amilyenben akkor voltak, mikor a csillagot átvették. Csak kattints a lennt található képre, és kész is! Ha felugrik egy ablak, csak mentsd el, nyisd meg és már meg is nézheted!

 

Ezen a videón nagyon sokat foglalkoznak Mary-Kate-tel. Lehet, hogy az anorexiája miatt... Ráadásul egy szomorú zene szól a videó alatt, és valaki folyamatosan beszél. Csak kattints a lennt található képre, és kész is! Ha felugrik egy ablak, csak mentsd el, nyisd meg és már meg is nézheted!

 

Ez egy fantasztikus videó!!!! Az Olsen ikrek icipici kislányként, mégis dívaként énekelnek rajta. Ez az egyik szám az Our first video című albumukon. Ennivalóan édesek, és irtó aranyos kis hangjuk van! Másold át az alábbi linket a böngésződbe, érdemes megnézni:

http://www.youtube.com/watch?v=moXWUD5iCwY

 

Azért nem rakok fel több videót, mert ha beírod a www.youtube.com keresőjébe az Olsen twins szót, mindent kihoz. :)