Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEGRÁZÓ!!!!!!!!!!

A cosmopolitan.hu 2010. augusztus 6.-án szörnyen megrázó és érdekes cikket közölt. Mary-Kate olyat mondott, amit nem gondoltatok volna. Olvassátok csak el, érdemes:

 

Kitálal a tinisztár: szörnyű gyerekkora volt!

Nagy port kavart a 24 éves híresség legfrissebb interjúja, amelyben szokatlanul őszintén öntötte ki a szívét az újságírónak.

„Senkinek sem kívánom, hogy olyan gyerekkora legyen, mint amilyen nekem volt” – fakadt ki legfrissebb interjújában az Olsen-ikrek egyike, Mary-Kate, aki testvérével egész kicsi koruk óta a kamerák előtt éli az életét. „Olyanok voltunk, mint két kismajom” – mondta Mary-Kate, majd hozzátette, hogy a barátaik is szánják őket, mert nem volt igazán gyerekkoruk. „Ha ma megnézem az akkor készült fotóinkat, nem érzem, hogy bármilyen módon is kötődnék hozzájuk. Mintha nem is lennének az életem részei" - ismerte be keserűen a híresség. A 24 éves Mary-Kate-nek évek óta ez volt az első interjúja: 2004-ben fordított hátat a médiának, majd közeli barátja, Heath Ledger 2008-ban bekövetkezett halála után végképp elhárított minden sajtómegkeresést. Ma testvére, Ashley a legfőbb támasza, akit ebben az interjúban is csak „a másik felem”-ként emleget. A lányok számos filmszerep és sikeres vállalkozás után ma saját divatmárkáik útját egyengetik, közös vagyonukat pedig 100 millió dollárra becsülik a hozzáértők.

 

ÚJ!!! Itt a teljes vallomás! Forrás: www.starity.hu

Mary-Kate bánja a korai karrierkezdést?

2010. augusztus 5.

A mindössze még csak 24 éves lány elég drámai helyzetet élt már meg, amelyek mind belekerültek az életrajzába. Mint tudni lehet, Mary-Kate és testvére, Ashley, nagyon fiatalon kezdték meg a karrierjüket.

A színésznő a brit Marie Claire magazinnak adott nemrégiben egy interjút, amelyben világosan kijelenti, hogy bánja a korai karrierkezdést.

„Ránézek ezekre a régi fotókra rólam, de semmilyen kötődést nem érzek irántuk” — mondta MK. — „Nem kívánom senkinek az efajta felnövést, de az időt már nem fordíthatom vissza.”

Továbbá kijelenti azt is, hogy annál még az is jobb, ha utálják a barátai, minthogy „Sajnálnak minket [Olsen lányokat], azért mert az életünk keserédes.”

Míg Ashley élete egészen gondmentes volt, addig a testvéréé a média előtt játszódott le teljesen, ami nem volt semmi. Kezdve a keményen bulizós életmódtól és nehéz harccal az anorexia ellen, Heath Ledger halálán át, akivel barátok voltak, nem csoda, hogy 2004-től elzárkózott a média elől. Most azonban végre beszélt az érzéseiről.

„Szerintem nagyon fontos, hogy képesek legyünk beszélgetni, ha valami rossz történik velünk. Már nagyon fiatalon megtanultam, hogy a hallgatás az őrültség felé vezet.”  Testvérét is megemlíti mint nagyon fontos támogatót: „Ash és én néha kénytelenek voltunk egymást visszafogni, vagy támogatni. Nagyon hasznos ha van egy másik feled, mindig folyamatosan ellenőrizzük egymást.”

Úgy tűnik, a lány végleg maga mögött hagyta a gondjait, és szinte minden erejével a divatra összepontosít. Azonban Vanessa Hudgens színésznővel is együtt dolgozik mostanában a Beastly című horrorfilm munkálatain. Mary-Kate így fogalmazta meg ezt az érzést: „Olyan mintha egy álarc mögé bújnék, olvasom a forgatókönyvet és biztosra veszem, hogy valami nagyszerűt alkotunk majd.”

Vajon valóban sikerült felhagynia a régi életmóddal? Tényleg bánja hogy így nőtt fel, vagy csak  úgymond „kicsúszott”?