Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MARY-KATE NEM TERHES!!! Amikor felszedett magára néhány kilót, minden újság arról beszélt, hogy kisbabája lesz. De ha ez igaz volna, már kereknek kellene lennie a hasának, vagy már meg kellett volna szülnie, és akkor valószínűleg a barátja sem dobta volna ki szegényt. Íme a terhességéről szóló cikkek:

 

Sokkal több hír kering arról, hogy Mary-Kate terhes, mint arról, hogy Ashley férjhez megy. Ez a hír eddig kitudódhatott a Story magazinból, a storyonline.hu, a velvet.hu, illetve az rtlbulvar.hu, a nlcafe.hu, illetve a puding.hu weboldalról. Ám van oldal, ami bőszen cáfolja a hírt...

 

Ez a cikk jelent meg a Story magazinban:

MARY-KATE OLSEN - Ki a baba apja?!

Várandós a híres ikerpár egyik fele - kürtölték világgá az amerikai lapok. A 22 éves Mary-Kate első gyerekét várja, az azonban kérdés, vajon ki a baba apja? Eddig ugyanis azt sem lehetett tudni, hogy a színésznő egyáltalán jár valakivel. Barátai szerint az apajelöltek között van egy New York-i művész, egy Los Angeles-i színész és egy olasz üzletember. Remélhetőleg a kismama legalább tudja!

 

A Story magazin hivatalos weboldala, a storyonline.hu weboldal egy olyan cikket jelentetett meg, melyben elhangzott egy árulkodó mondat:

"Mary-Kate Olsen - akiről nemrég az a hír reppent fel, hogy terhes - részegen tombolt a táncparketten a barátaival a hollywoodi Teddy's night-clubban."

Nos, itt felmerül a kérdés: ha valóban terhes, hogy engedhette meg magának, hogy részegen tomboljon?- Csakhogy ez a cikk elég régi, és nem is biztos, hogy itt már terhes volt. Valószínű, hogy itt még nem volt az, ezt csak a média találta ki. Vagy ha a terhességet nem is, akkor a részeg tombolás volt az, ami a média agyának szüleménye.

 

A Híradó hivatalos weboldala, az rtlbulvar.hu így ír a dologról:

Heath Ledger miatt akart minél hamarabb therbe esni, és úgy tűnik, most sikerült neki. Hollywoodban manapság mindenki azt találgatja, hogy Mary-Kate Olsen terhes-e, vagy csak többet evett néhány répával a szokásos adagnál.A színésznő ugyanis általában megdöbbentően anorexiás kinézete miatt szokta felhívni magára a figyelmet, most pedig állítólag átlépte a bűvös 50 kilós súlyhatárt. Nem csoda, ha mindenki arról pusmog, hogy babát vár. Ráadásul a sztár egyik rokona rá is kontrázott a találgatásokra, amikor így nyilatkozott az egyik magazinnak:- Mary-Kate sokat hízott az elmúlt hetekben. Korábban anorexiás volt, úgyhogy jót tett neki ez a néhány kiló. Szerintem nem véletlen, hogy épp most kerekedett ki. Sokszor emlegette mostanában Heath Ledger szavait. Ő ugyanis folyton arról áradozott neki, hogy mennyire megváltoztatta őt a kislánya születése. Mary-Kate-nek sokat jelentettek ezek a gondolatok - mesélte a hozzátartozó. A színésznő ráadásul csaknem egy éve él boldog párkapcsolatban Nate Lowmannel. Úgy tűnik, végre sikerült kilépnie a gyereksztár kategóriából is, miután ikertestvérével, Ashley-vel úgy döntöttek, hogy külön építgetik tovább a karrierjüket.

Ezt a cikket ezen a címen érheted el: http://www.rtlbulvar.hu/cikk/233101

Fontos! Ez a cikk 2008. december 2-án jelent meg.

 

A velvet.hu így ír erről:

A hét pletykája: Mary-Kate Olsen gyereket vár

A fenti gyöngyszemet a vak tyúk-technikával dolgozó National Enquirer magazin szállította, és mivel már napok óta nem érkezik rá hivatalosnak tekinthető reakció, még az is lehet, hogy ráhibáztak. Eszerint tehát a gyereksztárokból anorexiás celebekké lett Olsen-ikrek Mary-Kate nevű fele állítólag gyereket vár Nate Lowman nevű pasijától, akivel ez év eleje óta járnak. A pletyka alapja, hogy a valóságshow-hősnő felszedett néhány kilót, ami ugye rá nemigen volt jellemző a múltban: “Mary-Kate kigömbölyödött, ami üdvözítő, hiszen korábban anorexiával kezelték. Most viszont mindenki azt gondolja, hogy ezzel a terhességét próbálja álcázni". Az Olsen-lányt szoros barátság fűzte az év elején elhunyt Heath Ledgerhez, és állítólag nagy hatással volt rá, amikor a színész egyszer elárulta neki, hogy az apaság életének eddigi legcsodálatosabb élménye. "Mary-Kate-et mélyen meghatotta, amit Heath mesélt neki. Ő is mindig azt a teljességet kereste, amit Heath az apaságban átélhetett. Most nagyon boldog Nate-tel, és alig várják, hogy családot alapíthassanak".

Fontos! Ez a cikk 2008. december 2-án jelent meg.

 Ezt a cikket az alábbi címen érheted el:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/12/02/talan_terhes_mary_kate_olsen

 

Az alábbi cikk is azt bizonyítja, hogy MK egyáltalán nincs áldott állapotban! Meglepő, de a velvet.hu 2008. december 3-án, azaz már másnap cáfolni kezdte a dolgot. Íme:

Persze, hogy nem terhes Mary-Kate Olsen

Eddig tartott, hogy a színésznő szóvivője végre megszólaljon és hivatalosan is cáfolja a National Enquirer által közzétett tutibiztos értesülést, miszerint az Olsen-ikrek Mary-Kate nevű fele terhes volna. Nem az: "Mary-Kate egyáltalán nem terhes" - reagált a világot már megjárt pletykára szerdán a sajtószóvivő a US Magazine-ban. A National Enquirer meg nem nevezett forrásra hivatkozva állította korábban, hogy Mary-Kate Olsen nem azért hízott, mert mondjuk már nem anorexiás végre, hanem mert ilyen cseles módon próbálja elterelni a figyelmet terhességéről. A 22 éves színésznő Nate Lowman nevű képzőművész pasijával állítólag tervezi a családalapítást, de a sajtós cáfolata alapján egyelőre nem léptek túl a tervezési fázison.

 Az fennti cikket egy videoval együtt az alábbi címen érheted el: http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/12/03/persze_hogy_nem_terhes_mary_kate_olsen

 

 

Az nlcafe.hu (Nők Lapja Cafe) weboldal a horoszkópok, játékok, egyebek mellett a sztárokkal is foglalkozik, köztük azzal, hogy Mary-Kate vajon terhes-e:

Hízik vagy terhes?

Állítólag Hollywood kedvenc ikreinek egyike, Mary-Kate Olsen gyereket vár. A táplálkozási zavarokkal és drogproblémákkal küzdő hírességről nehéz elképzelni, hogy - jobb híján - az anyaszerepre készül. Az egyik bulvármagazin szerint Mary-Kate súlygyarapodásáért áldott állapota a felelős, vannak, akik úgy látják, az elmúlt időben teljesen kikerekedett. Igazán örvendetes, hogy felszedett magára pár kilót, mert még mindig anorexiában szenved. Néhányan azt is tudni vélik, hogy a színésznő 152 centiméteres testmagassága mellett "már" 46 kilót nyom, bár a BMI-kalkulátor szerint még így is a sovány kategóriába tartozik. Az Olsen lány állítólag azért szeretne kisbabát, mert nagy hatással voltak rá Heath Ledger szavai, akivel a színész halála előtt nagyon közel kerültek egymáshoz. Heath többszörm kifejtette, hogy az apaság a legnagyszerűbb dolog az életében, ami valaha történt vele. Mary-Kate nagyon szívére vette elhunyt szerelme szavait, és szeretné megtapasztalni, milyen élmény szülőnek lenni.

Ezt a cikket az alábbi címen érheted el:

http://www.nlcafe.hu/aktualis/20081201/hizik_vagy_terhes

 

 

A puding.hu weboldal Duracell nevű felhasználójában is megfogalmazódott a kérdés: Mary-Kate terhes??? Írt is róla egy cikket. Íme:

Mary-Kate Olsen terhes?

Mary-Kate Olsen végre magára szedett pár kilót, annak rendje és módja szerint meg is indultak a találgatások, hogy terhes. Egyenlőre sem megerősítés, sem konkrét cáfolat nem érkezett a színésznő köreiből, ám az tény, hogy Mary-Kate év eleje óta együtt van Nate Lowmannal. A 22 éves lány egyik ismerőse elmondta, egyszer Heath Ledger - aki jó barátja volt Mary-Katenek - azt mondta neki, az élete akkor lett teljes, amikor megszületett első gyermeke. Ez nagyon mélyen érintette a sokat próbált színésznőt, és ő is szeretné átélni ezt a fantasztikus, felemelő élményt. “Ő és Nate nagyon boldogok együtt, és már alig várják, hogy családot alapíthassanak!” - tette hozzá a barát. A találgatásokat csak tovább erősítik MK egyik nemrégiben készült képe, melyen egy igen bő pongyolában takarja testének minden - esetlegesen - árulkodó vonalát…

Nem ez a kép az, de ugyanazon a "bálon" készült:

 

 

Kép Mary-Kate-ről és Nate Lowman-ről:

 a cikkhez kapcsolódó kép

 

 

 

Tippelj! Egyelőre egyik Olsen lány sem néz anyai örömök elé, de ha egyszer majd szülők lesznek, szerinted fiú gyermekük lesz vagy lány? Az én tippem: 

Ashley: Valahogy Ashley-nek nem tudok fiút elképzelni, csak lányt. Egyet vagy kettőt, ikrek személyében. És te?

Mary-Kate: Mary-Kate-hez szerintem egyaránt illik fiú is és lány is. Az is lehet, hogy mind a kettő, szintén ikrek személyében. Szerinted?

 

Jó, hogy végre tiszta vizet önthettünk a pohárba. Azért jó lett volna, ha MK terhes, de erre még rengeteg ideje van. Ráadásul elég rossz lett volna, ha terhesen dobja ki a barátja...