Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Az RTL Klub hivatalos weboldalán, a www.rtlbulvar.hu weboldalon is kering néhány érdekes hír Olsenékről.

 

 

Rövidebbek:

2004. július 05.: Perelnek az Olsen-ikrek. Anorexia, vagy kábítószerfüggőség? Ez itt a kérdés.

2004. szeptember 07.: Olsen-ikrek bevetésen. Mary-Kate és Ashley alig van pár hete New York-ban, a lányok azonban máris elcsavarták két ifjú fejét.

2005. március 09.: Olsen perel. Ashley Olsen több millió dollárt követel egy amerikai magazintól, mely drogbotrányairól írt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hosszabbak:

2004. december 08.: Mary-Kate szeretői. Az ártatlan tinisztár három hónap alatt három férfit fogyasztott el.  Mary-Kate és Ashley Olsent ártatlan kislányoknak ismerjük, akik két copfban hordják a hajukat, és babáznak. Nos, mindez már a múlté, a lányok felnőttek, és élik sztárokhoz méltó hétköznapjaikat. Mary-Kate-ről most kiderült, hogy nagy férfifaló, három hónap alatt három férfi fejét csavarta el. Legutóbbi hódítása a modell Karl Lindman, vele látták nemrégiben nyelvtornát végezni. - Csókolóztak, és láthatóan mindketten nagyon élvezték a dolgot – mesélte egy szemtanú.

2005. január 13.: Olsenék szétköltöznek. A világ talán leghíresebb ikrei úgy döntöttek, jobb lesz nekik külön. Szó sincsen veszekedésről, vitákról, hajtépésről. Mary-Kate és Ashley Olsen csak azért döntött úgy, hogy különköltözik, mert elég érettnek érzik magukat az egyedüllétre.  A lányok egészen kisbaba koruk óta együtt szerepelnek minden filmjükben, együtt is laktak, mindent együtt csináltak – eddig.  A barátok azt gyanítják, a lányok Mary-Kate étkezési zavarai miatt döntöttek úgy, meg kell próbálniuk külön, egyedül. A rajongóknak azért nem kell aggódniuk, a lányok forgatni biztosan együtt fognak továbbra is.

2005. január 31.: Olsenék és a málna. A világ leghíresebb ikrei két kategóriában is jelölést kaptak az Arany Málnára. Az Arany Málna az Oscar-díj ellentéte: filmkritikusok és hollywoodi nagymenők minden évben megválasztják a filmgyár legrosszabbjait. Idén Mary-Kate és Ashley Olsen lehet a két abszolút „nyertes”, hisz két kategóriában is jelölést kaptak. Az Egy őrült nap New York-ban című alkotásukért a legrosszabb filmes páros díjat kaphatják meg, sőt, mindketten retteghetnek a legrosszabb színésznőnek járó elismeréstől is, hisz mindkettőjüket jelölték szólóban is.

2005. március 31.: Olsen-luxus. Mary-Kate és Ashley megteheti, hogy nem vesz meg egy lakást 5,6 millió euróért. Az ikrek ingatlanvásárláson törik a fejüket, a minap találtak is egy megfelelő lakást, egy 5500 négyzetméteres kéglit. A vityilló igazi luxust kínált, nem csak egy mozi volt benne, hanem hatalmas terek is. A lányok hálószobája (fejenként) nagyobb lett volna, mint egy egész diáklakás. A lányok mégis úgy döntöttek, inkább nem költenek 5,6 millió eurót erre a lakásra. Pedig igazán megérte volna!

 2006. február 16.: A harmadik Olsen-lány. Kira Magyarországon él és énekesnő szeretne lenni. Nem csak az öt éves Kira gondolta azt, hogy hasonlít az amerikai színészikerpárra, az Olsen-lányokra, hanem édesapja is, aki felhívásunkra fotózott, majd mms-t küldött szerkesztőségünkbe. Óvodás kislánya szerint inkább Ashley vonásai fedezhetők fel rajta. Kira nem csupán hasonlósága miatt kedveli az ikereket, filmjeiket is nagyon szereti, jónéhány közülük a családi archívumban is megtalálható. A tévézés persze nem tölti ki minden idejét. - Szeretek itthon lenni, meg rajzolni, festeni, játszani, babázni meg ilyenek – meséli. A kis komáromi hasonmás mellett sosem unatkoznak a szülei. Az óvodát leginkább azért szereti, mert szerelmei is oda járnak. A fiatalemberekről Kira keveset árul el, csupán annyit, hogy mindketten egyértelmű jelét adják annak, hogy ő a kiszemelt. - Leülnek az ágyamra, követnek, futkosnak utánam, versenyt akarnak velem futni. Bár ebben a korban az ember elképzelése sokszor változik arról, hogy mi szeretne lenni, Kira határozottan állítja: ő bizony énekesnő lesz. A magyar Olsen-lány végül megkapta ajándékát a mobiltelefont, így mostantól kedvére mms-ezhet az oviban, hátha terem még hasonmás rajta kívül is Komáromban. Kép Kiráról:

a cikkhez kapcsolódó kép

 

2007. június 28.: Mit rejtegetnek az Olsen lányok? Az ikrek menekülnek a fotósok elöl, de a vérben úszó szemeket így is sikerült lencsevégre kapni. Az Olsen ikrek kedd éjjel éppen Cortney Cox kedvenc éttermében akartak megvacsorázni, de egyikük sem igazán örült, hogy fotósok veszik körbe őket. Állítólag mindketten véres szemekkel és felpüffedt arccal távoztak a vendéglőből. Talán nem ízlett nekik a vacsora? Valószínűleg másról lehet szó. Mary-Kate és Ashley amint észrevették a paparazzókat, szabályosan elrohantak az étteremből. Szemtanuk szerint Ashley mindent megtett azért, hogy a kezével eltakarja arcát miközben csattogtak körülöttük a fényképezőgépek. De még így is sikerült megörökíteni Mary Kate vérben úszó szemeit. Egyelőre csak találgatnak, hogy a vacsora előtt mit fogyaszthattak a lányok, amitől kissé eltorzult a fizimiskájuk. Az ikrek élete szinte születésük óta nyitott könyv. Édesanyjuk már 9 hónapos korukban elvitte őket egy válogatásra, ahol a Bír-lak (Full House) című tévé sorozathoz kerestek szereplőket. Viszonyuk szinte példaértékűnek mondható, hiszen mindenhol együtt szerepelnek, együtt futtatták fel divatcégüket és divatmárkáikat, és Ashley mindig testvére mellett állt, még a 2004-es anorexia-botrányban is. Sokszor hallhattunk arról is, hogy a lányok nagyon nehezen vészelték át a kamaszkort. Rengeteg élmény és tapasztalat maradt ki az életükből, folyamatosan fotósok hada kísérte őket mindenhova, és a nap huszonnégy órájában szinte vezényszóra kellett mosolyogniuk. Mindez ellen úgy próbáltak védekezni, hogy egyetemre mentek, ahol igyekeztek kevésbé feltűnő ruhákban járni, ám sikertelenül. Mary-Kate egyik újévi fogadalma az volt, hogy sokkal könnyebben veszi az életet, és sokat fog bulizni, de a lány átesett egy kicsit a ló túl oldalára, mert mást sem tett az utóbbi időben, csak buliról bulira járt. Régi barátai helyett újakat szerzett, akikkel együtt szórakozott esténként, több alkalommal erősen lerészegedve. Ráadásul állítólag megint nem hajlandó enni. Csak kávén és energiaitalokon él, és rengeteget dohányzik. Míg ikertestvére, Ashley folytatja tanulmányait a New York-i egyetemen, addig egyre valószínűbb, hogy Mary-Kate nem fog visszatérni az iskolapadba. - Az évek múlásával egyre jobban különböznek egymástól Ashley-vel! Attól tartunk, Mary-Kate lesz a rosszlány, akit folyton ki kell húzni a csávából – mesélte az ikrek egyik barátnője nemrégiben.

2007. augusztus 06.: Mary-Kate és Ashley különvált. Amióta a világra jöttek kéz a kézben, mindenhol és mindenkor csakis kizárólag együtt láthattuk őket. Az ikerlányok élete születésük óta a nyilvánosság előtt zajlik. Édesanyjuk már 9 hónapos korukban elvitte őket egy válogatásra, ahol a Bír-lak című televíziósorozathoz kerestek szereplőket. Viszonyuk irigylésre méltó, együtt futtatták fel divatcégüket és divatmárkáikat, és Ashley mindig testvére mellett állt, még akkor is, mikor kiderült róla, hogy anorexiás, iszik és még állítólag drogozott is. Rengeteg film jelent meg a nevük alatt, könyveiket pedig már 30 milliónál is többen vásárolták meg. A lányok filmjeit csak Amerikában hetente átlagosan 35 alkalommal tűzik műsorukra a tévécsatornák, egyébként Magyarországon is hatalmas a rajongótáboruk. Mary-Kate három éve iratkozott be a New York-i egyetem pszichológia szakára, de tanulmányait rá egy évre megszakította. Eddig több, mint 45 filmben és tévéfilmepizódban szerepelt, amelyek közül 15-nek ő volt a producere is. Ashley ugyanazon az egyetem tanul, médiatudomány szakon másodéves, de nem adja fel filmes karrierjét sem. Most azonban úgy néz ki, hogy a néhány perccel fiatalabb Mary-Kate nemcsak hogy nem megy vissza az egyetemre, de még távolabb kerül nővérétől. A napokban írt alá egy szerződést, az egyik amerikai sorozat producereivel. A ’Weeds’ című sorozat harmadik évadjában láthatjuk őt. Állítólag nem csak egy rövid epizód szerepről van szó, hiszen legalább 10 részben is feltűnik Mary-Kate. Azt nem tudni, hogy a szereplő választás tudatos volt e. A sorozat drogosokról szól, és mint ismert a fiatalabbik Olsen lányhoz igen közel állnak a bódító szerek.

a cikkhez kapcsolódó kép

 

2007. szeptember 04.: Mary-Kate tombolt. Az Olsen ikrek egyik tagja sokkoló estét tudhat maga mögött. Az egyik New York-i klub vendégeinek szombaton nem minden napi látványban volt részük. Mary-Kate egy átlátszó zöld ruhában érkezett bulizni. Annyira részeg volt, hogy már szinte alig tudott magáról. Az egyik ott táncoló lányt meg is környékezte, felpréselte az oszlopra, és úgy vonaglott körülötte, mintha egy beindult férfi lenne. Természetesen mindenki köré gyűlt, és azonnal lencsevégre kapták. - Majd ezután felpattant egy asztalra, és örült módon rázta magát. Ami körülötte volt, minden pohár és üveg szanaszét gurult, és nagyrészük ripityára is tört. Egyszerűen sokkoló volt látni- mesélte az egyik szemtanú, aki szintén az ominózus klubban bulizott. Mary-Kate a vadócabb, ezt az elmúlt néhány hónapban nem egyszer sikerült bebizonyítania. Amióta világra jöttek az Olsen ikrek kéz a kézben, mindenhol és mindenkor csakis kizárólag együtt láthattuk őket. A lányok élete születésük óta a nyilvánosság előtt zajlik. Rengeteg film jelent meg a nevük alatt, könyveiket pedig már 30 milliónál is többen vásárolták meg. Mary-Kate három éve iratkozott be a New York-i egyetem pszichológia szakára, de tanulmányait rá egy évre megszakította. Ashley ugyanazon az egyetemen tanul, médiatudomány szakon másodéves, de nem adja fel filmes karrierjét sem. Nemrég azonban, a néhány perccel fiatalabb Mary-Kate bejelentette, hogy nemcsak hogy nem megy vissza az egyetemre, de még távolabb kerül nővérétől. Aláírt egy szerződést, az egyik amerikai sorozat producereivel. Állítólag nem csak egy rövid epizód szerepről van szó, hiszen legalább 10 részben is feltűnik Mary-Kate. A botrányos viselkedéséről nővére, Ashley egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

2007. szeptember 14.: Mary-Kate meztelenkedik. Mary-Kate Olsen új őrületnek hódol, meztelenül jár-kel saját házában. Habár az Olsen ikreknek egyébként saját divatmárkájuk van, Mary-Kate bevallotta sokkal jobban szeret meztelenül egy pár magas sarkú cipőben jönni-menni otthon, mint felöltözve. A vagány csajszi esetleg néhány nyakláncot vagy karkötőt aggat még magára, de ezenkívül semmi mást. - Ez nagyon vices, én rettentően élvezem – mesélte Mary-Kate. A 21 éves színésznő egyébként bújja a divatmagazinokat, imád öltözködni. Van, hogy egy reggel megálmodja másnapi viseletét, sőt akár kinézetét is: -Egyik nap felkeltem, és azt mondtam magamnak, én mától szőke leszek, és úgy lett. Utána úgy éreztem, meghalni is szőkén akarok- mesélte a Mary-Kate. Az ikrek közül Ashley az, aki keményen dolgozik az Olsen jövőn. Napi nyolc órát tölt az irodában, persze – mint mondja – az emberek csak azt látják meg, amit akarnak.

2007. október 03.: Mary-Kate új szerepben. Az Olsen-ikrek egyik fele egyszer színésznő, máskor próféta, majd pedig lelkes sportember. Nemrég számoltunk be arról, hogy Mary-Kate és Ashley életükben először külön utakon járnak. Miután Mary-Kate úgy döntött, ott hagyja az egyetemet, hogy inkább a buliknak és a haveroknak szentelje az életét, a producerek azonnal lecsaptak rá. A 21 éves színésznő egy amerikai tévésorozatban kapott szerepet, melynek címe Weeds, ami mint tudjuk füvet jelent magyarul. A lánynak nem kell túlerőltetnie magát az alakításhoz, ugyanis egy Tara nevű marihuána-függőt alakít majd. Mary-Kate egyébként mindent megtesz azért, hogy versenyben maradjon a buli-királynő címért. Mint minden sztár, ő is hétköznap megy bulizni, és a legtöbb kiruccanása olyan fergetegesre sikerül, hogy a sajtónak másnap mindig van miből csemegéznie. Legutóbb egy lánnyal nyalták körbe egymást, majd a buliba bevették a szórakozóhely közepén álló rudat is. - A múlt héten sem éppen volt már szomjas, amikor elkezdett sírva üvöltözni, hogy ’Krisztus megment mindenkit, és én is megmentelek benneteket’- mesélte az egyik szemtanú, aki szerint Mary-Kate hülyét csinált magából. Állítólag az Olsen kislány egyre többször fogja magát, és meztelenül, vagy igen lenge öltözékben futkározik körbe-körbe a házuk körül. Teszi mindezt azért, mert szerinte ez olyan vicces.

 

a cikkhez kapcsolódó kép

 

2008. április 23.: Lohan kontra Olsen. Lindsay majdnem fogpiszkálót csinált Ashley Olsen csontos lábaiból. A hollywoodi tini titánok nem ápolnak valami közeli barátságot egymással, köszönhetően annak, hogy elég belterjesen élték ki a szexuális vágyaikat. Lindsay is a pasik miatt rúgta össze a port az Olsen ikrekkel még évekkel ezelőtt. De a jelek szerint azóta sem javult a helyzet. Ugyanis a héten LiLo rátámadt a csontváz testvérek egyik felére. Lohan éppen barátnőjével, Samantha Ronsonnal iszogatott egy bárban, amikor Ashley megérkezett, és odaköszönt Samnek. A bajos csaj erre felkapta vizet, és finoman közölte Olsennel, hogy mihamarabb vigye onnét a tizenöt éves, csontos hátsóját, mert belelép az arcába. Ezt Ash egy nemzetközi kézjelzéssel konstatálta, és a klub másik végébe ment bulizni a barátaival. Samantha persze kiakadt, hogy Lindsay-nek miért kellett ezt tennie. A két barátnő már korábban is a hajtépés közelében volt néhányszor. Nemrég az utcán veszekedtek, mert LiLo úgy érezte, hogy a DJ elhanyagolja. Ám az ismerőseik szerint az a vodkatemető igazi baja, hogy Sam egyre nagyobb figyelmet kap munkája miatt, amire a rehab királynő féltékeny. Pedig korábban olyan szépen alakult Lindsay és Sam barátsága, majd románca. A nyíltan leszbikus Ronson ugyanis könnyen átállította LiLot a másik oldalra. Amikor az énekesnő a tavalyi év egyharmadát elvonón töltötte, egyfolytában Samanthának irogatott szerelmesleveleket. Az egyikben azt taglalja, hogy gyerekeket akar a lemezlovas hölggyel, és ha nem lehetnek egymáséi, akkor nincs értelme élni. Kép Ashley-ről és Lindsay-ről:

 

2008. június 11.: Olsen-szülinap bizarr ajándékkal. Az állítvédők egy-egy tincs hajat postáznak az ikrek partijára. Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen már lázasan készül arra, hogy óriási partival ünnepljék meg 22. születésnapjukat. A lányok nem is sejtik, mennyien szeretnék meglepni őket a nagy nap alkalmából. Az Emberek az Állatokkal való Etikus Bánásmódért (PETA) szervezete támadást indított az ikrek ellen, amiért továbbra sem hajlandók levetni magukról az állatszőrméket. A PETA felszólította fiatal tagjait, hogy egy-egy hajtinccsel járuljanak hozzá a lányok szülinapi ajándékaihoz. A furcsa meglepetés az állatvédő szervezet ifjúsági tagozatának, a peta2-nek ötlete. A hajdarabokhoz egy apró üzenetet is mellékelnek majd a színésznőknek, amely így szól: Kérlek, használjátok a hajunkat az állatok helyett. Boldog szülinapot! - Mary-Kate és Ashley már elég idős ahhoz, hogy tudja: az állatok szőre nem úgy nő, mint a fű. Reméljük, hogy amikor megkapják az ajándékunkat, legalább egy pillanatra elgondolkoznak azon, mit művelnek – mondta Dan Shannon, a PETA vezetője. Nem ez az első alkalom, hogy a PETA az Olsen-lányokat gúnyolja. A szervezet korábban létrehozott egy speciális weblapot, melynek címe Meet the Trollsen Twins (Találkozz a Troll-ikrekkel) lett. A honlapon Hairy Kate és Trashley (Hajas Kate és Vacakocska) fogadja a látogatókat, akiket fel is lehet öltöztetni az oldalon: véres vagy halott állatokkal. Kép a weboldalról:

 

 

 

  

2008. augusztus 01.: Olsen-könyv a divatról. Sosem látott fotók, saját készítésű interjúk - a lányok nagy dobásra készülnek. Ha valakinek eddig nem volt világos, hogy két éretlen, tapasztalatlan tini miért dob piacra saját tervezésű ruhakollekciót, és honnan veszik a bátorságot, hogy amatőrként olyan diktátorok nyomába szegődjenek, mint Lagerfeld vagy Gucci, az mindenképpen olvassa el az ikerpár legújabb, Influence című könyvét. Ebben nem csupán az előbb feszegetett kérdésre kap választ, hanem kíváncsiságát is kielégítheti, már amennyiben megszállott Mary-Kate és Ashley Olsen rajongó. A tinisztárok fotóival vegyített album egyetlen téma köré csoportosul, ez pedig a divat és a 21. századi ízlésvilág. – Húsz olyan emberrel készítettünk interjút, akik minket is inspiráltak, mikor a ruhakollekciónkat terveztük. Sokat köszönhetünk Karl Lagerfeldnek, Diane Von Furstenburgnak, John Gallianónak vagy Christian Louboutinnek – mondta Ashley. Mary-Kate teljes elragadtatással beszélt alkotásáról: - A legérdekesebb, legkihívóbb és legkreatívabb embereket szólaltatjuk meg benne. Óriási szerepük van abban, hogy megtaláltuk a saját utunkat – lelkendezett a színésznő. A 272 oldalas könyv október 28-án kerül a könyvesboltokba..

2008. augusztus 04.: Mary-Kate rejtélyes hallgatása. Ő volt Heath utolsó barátnője, mégis megtagadta a vallomást a sztár halála ügyében. Több, mint gyanús az, amit Mary-Kate Olsen művel. A színésznőt is beidézték tanúnak Heath Ledger halála kapcsán, ám ő nem hajlandó vallani. Az pedig, hogy nyíltan visszautasítja a tanúskodást, még inkább okot ad a gyanúra. Mary-Kate és Heath nem sokkal a színész halála előtt kezdett randizni. Mikor a házvezetőnő és a masszőr megtalálta a sztár holttestét, akkor is őt hívták fel először. Az Olsen lány épp Kaliforniában tartózkodott akkor, ezért a testőreit és rohammentőt küldött maga helyett a helyszínre. - Már tájékoztattuk a rendőrséget, az ügyfelem mindent elmondott, amit tudott. A valóság az, hogy Olsen kisasszony semmit sem tud Mr. Ledger gyógyszerfogyasztásáról – nyilatkozta a szőkeség ügyvédje. Ha a lány valóban nem tud érdemi információkat az esetről, akkor még különösebb, hogy miért nem hajlandó felkeresni a nyomozókat, hogy válaszoljon néhány kérdésre. Michelle Williams, Heath volt neje önként ajánlkozott tanúnak, és az összes megszólaltatott, beleértve az orvosokat és a takarítónőket is, készségesen vallott az ügyben. A boncolási jegyzőkönyv szerint két fajta fájdalomcsillapítót találtak Ledger gyomrában. A halálát bizonyítottan ezek okozták. A nyomozást azért indították meg, mert a gyógyszereket egészen biztosan nem orvosi rendelvényre váltotta ki a sztár. A rendőrség jelenleg olyan nyomok után kutat, melyek segíthetnek megtalálni azt a személyt, aki a fájdalomcsillapítókat a színésznek adta. Hogy Mary-Kate miért hallgat az eset kapcsán, azt egyelőre csak ő tudja…

a cikkhez kapcsolódó kép

 

2008. szeptember 15.: A szomszédok utálják az Olsen-ikreket. A környék összes lakója azt várja, hogy a lányok mihamarabb elköltözzenek. Mary-Kate és Ashley Olsent nemcsak az állatvédők utálják, hanem már a szomszédok is. Az ikerpár egy menő hollywoodi apartmant bérel havi tizenkétezer dollárért, de valószínűleg még nem tudatosult bennük, hogy rajtuk kívül mások is élnek a környéken. - Az ikrek bomlasztják a közösséget, tolakodóak és rendkívül tiszteletlenek – summázta véleményét az egyik lakó. Egy másik lakástulajdonos úgy fogalmazott, hogy Mary-Kate és Ashley nem más, mint két elkényeztetett kölyök, akik teljesen átértelmezték a szomszédság fogalmát. Pedig a környéken több híresség is rendelkezik lakással. Többek között Sarah Jessica Parker, Liy Tyler, Gisele Bundchen és Julianna Moore is az Olsen-lányok közelében éli mindennapjait. Rájuk azonban egyik szomszéd sem panaszkodik. – Ők nagyon jó emberek, szívesen beszélgetnek velünk. De ezek ketten olyanok, mint a megszállók. Senkire sincsenek tekintettel – panaszkodott tovább az egyik lakó, aki kimondottan örül annak, hogy a lányok csupán bérlik a lakást. – Így van remény arra, hogy talán hamarosan elköltöznek – tette hozzá. Az ikerpár szóvivője is reagált a vádakra. – Ha bajuk van Ashleyvel és Mary-Kate-tel, akkor miért nem nekik mondják? Miért a médiát riasztják egyből? – hangzott a tömör és világos válasz.

2008. szeptember 20.: Ikerháború Olsenéknél. Ashley nem hajlandó együtt dolgozni Mary-Kate-tel, mert csak hátráltatja a munkában. A világ leghíresebb ikerpárjának lenni sem mindig olyan könnyű, mint ahogy azt a rajongók hiszik. Mary-Kate és Ashley Olsen egyenesen utálja, hogy folyton egy lapon emlegetik őket, és így nem bontakozhat ki a saját személyiségük. Régen áldás volt számukra, hogy olyanok, mint két tojás, ma azonban már legszívesebben letagadnák egymást. - Ashley elismert üzletasszony szeretne lenni, és ezzel akar még híresebbé válni. Az ikertestvére sem bánná, ha más téren is sikeresek lennének, de ő sokkal lustább. Nem hajlandó feladni az eddigi életvitelét, egyszerűen képtelen felnőni – panaszkodott a lányok egyik hozzátartozója. Az Olsen-testvérek nemrég jelentették meg saját önálló divatmárkájukat, a The Row-ot. Ashley azonban úgy érzi, csak ő dolgozik, és testvére hátráltatja őt. - Nehéz döntésre jutott: megkérte Mary-Kate-et, hogy többé ne avatkozzon a márkával kapcsolatos teendőkbe. Szeretné kibontakoztatni a tehetségét, mert úgy érzi, jó érzéke van a divathoz – árulta el a bennfentes.

2008. október 30.: Ashley Olsen az életéért könyörög. Elege van a paparazzikból akik veszélybe sodorják őt és az ártatlan civileket. Ashley Olsen kiborult. A 22 éves ikerlány nem bírta tovább magában tartani az elkeseredettséget, amit a lesifotósok miatt érez nap mint nap. A sztár a New York Times-ban többek között arról is mesélt, hogy úgy érzi, a paparazzik miatt vált idegronccsá. - Most már ott tartok, hogy amikor meglátok egy fényképezőgépet, totális idegronccsá válok. Egyszerűen nem tudom bemagyarázni magamnak, hogy tűrnöm kell, mert ez a munkám. Inkább a nő szólal meg bennem ilyenkor, aki úgy érzi, hogy betörtek az intim szférájába. Ha meglátom azt a sok száz fotóst, szabályosan érzem a felém áradó agresszivitást – panaszkodott a színésznő. Ashley azonban nem csak saját magáért aggódik, hanem az ártatlan civilekért is, akik szintén ki vannak téve a paparazzik erőszakosságának. – A Los Angeles-i fotósok bármire képesek azért, hogy lefényképezhessenek. Simán áthajtanak a piros lámpán, ha úgy tartja kedvük, ezzel azonban olyan emberek életét is veszélyeztetik, akiknek semmi köze a felhajtáshoz. Arra már gondolni sem merek, mi történne, ha ártatlan gyerekek halnának meg egy őrült paparazzi miatt – aggodalmaskodott az Olsen lány.

a cikkhez kapcsolódó kép

 

2009. január 13.: Ashley keze baktériumtanya. A sztár legújabb húzása után valószínűleg nem sokan akarnak kezet rázni vele. Ashley Olsen olyat tett, amin valószínűleg még sokáig csámcsog a bulvársajtó, hiszen ilyen fokú illetlenséget csak kevesek képesek elkövetni. A színésznő a minap moziban járt, és a film végén sok más földi halandóhoz hasonlóan ő is érezte, hogy szólítja a szükség. Gyorsan elszaladt az illemhelyre, ahova természetesen néhány kíváncsi rajongó is követte őt. Dolga végeztével kisétált, és meg sem állt az autójáig. A toalettnél leskelődő autogramkérők szólni sem tudtak a megilletődöttségtől, hiszen ők már tudták, amit a kijáratnál váró embertömeg még nem: Ashley nem mosott kezet! A 22 éves sztár szemrebbenés nélkül osztogatta a kézjegyét (és néhány láthatatlan baktériumot), majd elszáguldott az autóján. A hír pedig, ahogy szokott, gyorsan elterjedt, úgyhogy ezek után valószínűleg kétszer is meggondolják a rajongók, hogy kezet fogjanak-e a sztárral.