Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Figyelem! Bizonyára emlékeztek, hogy ebben a menüpontban a Story magazin hivatalos weboldalán közlött pletykák voltak. Nos, azok a pletykák átkerültek a Story-s pletykák menüpontba, ide pedig valami mást teszek. Hogy mit? Olvassátok tovább, és megtudjátok:

 

A puding.hu weboldal a storyonline.hu-hoz hasonlóan botrányos cikkeket ír az Olsen ikrekről. Ha akarod, a lennti Hozzászólásokhoz megírhatod, te mit gondolsz a cikkek igazságtartalmáról.

 

 

1. számú pletyka

Az Olsen ikrek kihúzták a gyufát

Úgy tűnik Ashley és Mary-Kate Olsen nem ápol fenn túl jó viszonyt újdonsült szomszédaival. Az ikerpár nemrégiben költözött a New York-i West Village-be, ahol a lakóknak már most tele van a hócipőjük a sztárpárossal. Állítólag a lányok állandóan buliznak és hangoskodnak, ami eddig nem volt jellemző a környékre, pedig arrafelé lakik Liv Tyler, Gisele Bündchen és Sarah Jessica Parker is. A szomszédok állítólag nehezményezik a lányok hatalmas testőrségét is, egyikük szerint a gárda alapján azt is hihetnénk, valami kormány tag lakik a közelben. "Mary-Kate és Ashley csak két elrontott kölyök, akik demoralizálják a szomszédság atmoszféráját" - mondta az egyik feldühödött lakó, aki szerint a lányok csak bérlik a kéglit, úgyhogy most abban reménykedik, az állapot hamarosan megszűnik és Olsenék kiköltöznek. Ebből is látszik, a lányok nem - mindig - angyalok…

 

2. számú pletyka

Mary-Kate Olsen karambolozott

Mary-Kate Olsen számára kicsit nehézkesen alakult a hétfő délután. A lány úgy gondolta, vesz egy s mást az Open Door nevű bútorüzletben a híres-nevezetes Merlose Avenue-n, ám amikor elhagyta volna az egységet, Toyota Priusával (a név kötelez) beletolatott egy a közeli, El Pollo Loco nevű boltban dolgozó nőimitátor járművébe. MK láthatóan nagyon ideges lett a körülötte összegyűlő paparazziktól, nem győzte takargatni arcát, amíg barátnője elintézte a betétlapot és egyéb papírokat. Még be is szólt az egyik valóban tenyérbemászó pap-nak, hogy ugyan hagyja már őt békén, de erre ő csak így válaszolt: "Igen egy állat vagyok. Egy tehén, múúú…."  Szegény Mary-Kate, azért az ilyen videókat látva, tényleg elgondolkozunk, miért is megy valaki sztárnak…!

 

3. számú pletyka

Az Olsen lányok szégyellik múltjukat

Úgy tűnik az Olsen-lányok mára elfelejtették honnan is indultak. Történt ugyanis, hogy Mary-Kate és Ashley kikötötték, legújabb könyvüknek, az Influence-nek ma esedékes dedikálásán nem hajlandóak semmi mást aláírni, CSAK és kizárólag azt. "Kérjük semmilyen más könyvet vagy egyéb emléktárgyat ne hozzanak!" - hirdette a Barnes & Noble könyváruház. Lányok, tán szégyellitek a Ne szólj szánk!-at, a Párosban Párizsbant vagy a Csapatcserét??? Jó, tényleg gagyik voltak, de elvégre ezek tettek Titeket híressé - és nem utolsósorban milliomossá... Enyje-benyje. Fekete-pont!

 

Az én véleményem:

Jól beolvasnék én annak, aki ezt a cikket írta. Hogy miért? Nem tudom, mi jogon dorgálja ő az ikreket és írogat nekik fekete pontokat. Az Olsen lányoknak joguk van azt kérni, hogy csak a könyvet hozzák magukkal a rajongók, és semmi mást. Ráadásul se a Ne szólj szánk!, se a Párosban Párizsban, se a Csapatcsere nem gagyi!

 

 

4. számú pletyka

Olsen-cicik a láthatáron?

Ikernek lenni nem lehet könnyű. Összekevernek a suliban, gyereknek ugyanazt kell hordani, félő, hogy a barátod/barátnőd rossz ajtón kopogtat, tiszta macera. Ám van akiknek mégis bejött és ezek nem is lehetnének mások, mint az Olsen-ikrek. Náluk sem felhőtlen azonban az élet. Ashley most kitalálta, hogy szeretné megplasztikáztatni melleit. Igen ám, de nyílván ha kettő van belőled, nem tudod a dolgot hónapokig tagadni, majd beismerni, dollármilliókat keresve az ez idő alatt megjelent címlapokkal. Így hát elkezdte fűzni pár perccel idősebb nővérét, Mary-Kate-et, hogy feküdjön ő is a kés alá. Ő viszont irtózik a műtétnek még a gondolatától is, sőt, az sincs az ínyére, hogy a hugicája megmondja neki mit csináljon vagy hogy nézzen ki. Hiába, nehéz az élet celeb-körökben…

 

5. számú pletyka

Kifütyülték Olsenékat

Csaknem botrányba fulladt az Olsen ikrek tegnapi dedikálása. Mary-Kate és Ashley Influence című könyvüket promótálták amikor megjelent néhány lelkes állatvédő, akik morbid maszkokban és finoman bíráló transzparensekkel parádéztak. A PETA aktivistái 2007 óta állnak hadilábon a 22 éves színésznő párossal, ekkor történt ugyanis, hogy a lányok igazi szőrmében mertek megjelenni a nyílvánosság előtt, sőt, saját maguk által tervezett kollekciójukban is használtak igazi szőrmét. Fekete pont! Még tőlünk is. A lányok most minden bizonnyal igen rossz hétvégével néznek szembe!

 

6. számú pletyka

A nap divatkatasztrófája: Ashley Olsen

Ashley Olsen is azon sztárok körébe tartozik, akik teljesen meg vannak lőve, ha a stylist szabadságon van. Most például ezzel az extra gáz, elegánsat a sportcipővel összeállítással vívta ki az igen megtisztelő, a nap divatkatasztrófája címet. Pedig majdnem sikerült neki! A kabát csini, a táska trendi, nade cicanadrágot akkor sem veszünk fel edzővel, ha leszakad az ég! Aranyszabály. Azért mindenesetre megdícsérjük Ashleyt, hogy legalább annyi szépérzéke volt, hogy titokzoknit vegyen a Nike-hoz…