Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kínai horoszkópnál nem számít a hónap, csak az évszám. Innen már könnyű különböző kalkulátorok segítségével kiszámolni, ki melyik kínai jegybe tartozik.

Az Olsen ikrek 1986-ban születtek, igaz? Még szép, hogy igaz! Így az Olsen ikrek kínai horoszkópja:

T I G R I S

Nagy macska. Gondolom, mindenki tudja, hogy néz ki egy tigris, de hogy van mindez, ha csillagjegyről van szó? Íme:

Vezetőnek született, vonzó egyéniség vagy. Környezeted azonnal a befolyásod alá kerül, szenvedélyes beszéded, hatalmas életkedved megfertőzi őket. Biztos is vagy személyes hatalmadban, szívesen irányítod az embereket. Minden érdekel, ami veszélyes, kockázatos. Sokszor másokat is belerángatsz bizonytalan vállalkozásokba. Csodával határos módon ő az aki tönkremegy, te pedig mindig megmenekülsz. Jobban tennéd, ha néha megfékeznéd indulataidat, ha gondolkoznál mielőtt cselekszel, ha meghallgatnád mások tanácsait. Talán így eredményeket is érhetnél el. Bár tulajdonképpen nem is izgat téged a siker, az anyagi biztonság. Kizárólag arra törekszel, hogy főnök lehessél. Intelligenciád az utolsó pillanatban átsegít az akadályokon. Erős vagy és bátor, mindig harcolsz valamivel, vagy valakivel, mások uralmát nem tűröd magadon. Azonnal fellázadsz a kötöttségek ellen. Ugyanakkor gyengéd és érzelmes is tudsz lenni, védelmezed a rászorulókat, rajongsz a gyerekekért. Az is előfordul, hogy mély depresszióba zuhansz s neked van szükséged valakire, aki megért téged. Néha egoistának tűnhetsz, pedig mély emberi érzelmek lakoznak benned, barátaidhoz érdektelen kapcsolat fűz. Magánéletedben egyik kalandból a másikba esel, a szerelem nálad nem mindig vezet házassághoz. Sokszor a boldogságot sem ismered meg.

S hogy mit várhatnak a tigrisek, azaz az Olsen ikrek 2010-re? Íme:

2010 a Tigrisek saját éve, azt gondolnánk, hogy ezért életük szinte minden területén fellendülést, előrelépést tapasztalhatnak. Ez még sincs így. A kínaiak azt mondják, egy hegyen nem élhet két tigris, hasonlóképpen, ahogy csak egy királya lehet egy népnek. Két Tigris – a szülött és az év – találkozása biztos harcot eredményez, mert a Tigrisek kegyetlenül és szinte állandóan küzdenek a hatalomért. Ha törekednek, akkor nem hibáznak, nehogy alulmaradjanak, de azért a barátok, a párkapcsolat, az anyagiak, a munka terén emiatt biztos, hogy a nem legsikeresebb évnek fogják majd ítélni a Tigrisek 2010-et. Azért sem, mert a Tigris és a fém elem együttese sem szerencsés. Mindenképpen többletenergiát kell fektetniük napi tevékenységeik korábbi szintű elvégzésébe. Ez idővel egészségügyi problémákat is okozhat, különösen akkor, ha nem szakítanak időt a pihenésre, erőik összegyűjtésére. Igyekezzenek eleget aludni, figyeljenek oda az egészséges táplálkozásra, és végezzenek valamilyen testi-lelki-szellemi feltöltődést nyújtó gyakorlatot, ez nagyon fontos lehet ebben az évben. A karrier alakulása lehet a fő kérdés idén az életükben. Ha jó kapcsolatokat ápolnak, akkor az ő segítségükkel még előre is juthatnak. Ha nem így van, akkor épp ellenkezőleg, rosszabb pozícióba is kerülhetnek, mint korábban. A nők számára a párkapcsolatuk is kihívást hozhat, lehet, hogy partnerüknek lesznek nehézségei a munkahelyükön. A Tigrisek kapcsolatai alapvetően küzdelmesek lesznek idén. Még ha van is társuk, az idei év nem kedvez a kapcsolat elmélyítésének. Az egyedülálló férfiak nehezen találnak partnerre ebben az évben, kicsit nagyobb eséllyel reménykedhetnek egy új kapcsolatban a nők. Összességében: ha valakinek van partnere, törekedjen megtartani, ha nincs, akkor türelmesnek kell lennie a várakozás során.

Tigris

Grrrrrrrrrrrrrr!