Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az elmúlt időszakban igazán különleges álmaim voltak. Mégpedig az Olsen ikrekkel! Bizony, négyszer is velük álmodtam! Nézzük az elsőt:

Ennél az álomnál lefekvés előtt nem néztem semmilyen Olsen filmet vagy Olsenes könyvet, sőt, még csak rájuk sem gondoltam, hanem valami másra, nem emlékszem, mire. Az álmom részletesen: álmomban én és a legjobb barátnőm a városi színház színpadján álltunk, és csak kettőnknek kellett előadnunk egy színdarabot, nem tudom, mit. A nézőtéren nem ült senki, ám már éppen elkezdtük volna a színdarabot, mikor leültek minket megnézni a Barátok közt című sorozat szereplői illetve az Olsen ikrek. Emlékszem, hogy nem kezdtük el előadni a műsorunkat, hanem én leszaladtam a színpadról és beszélgetni kezdtem az ikrekkel.

Szép álom, mi? Csak kár, hogy sosem valósulhat meg. Hogy miért?

- 99,99 %, hogy az ikrek soha nem jönnek Magyarországra.

- Ha jönnének is, 100 000 000 000 %, hogy nem jönnének el abba a városba, ahol én lakom.

- Ha jönnének is, ami teljesen kizárt, nem jönnének el a színházba, főleg nem megnézni két jelentéktelen "kölyköt".

- Ráadásul ha el is jönnének, nem tudnék velük beszélgetni, mivel nem értek angolul.

Íme a második álmom:

Éjszaka igen sokáig fennt voltam, és elalvás előtt azon tűnődtem, vajon hány sztár van most ébren, majd elaludtam. Álmomban pedig (mintha válaszoltam volna a saját kérdésemre) 4 sztárnak a képét láttam. Az első háromra nem emlékszem, a negyedik azonban az Olsen ikrek portréja volt! Álmomban egyszer csak ott találtam magam az iskolánk rajztermében. Csak én voltam ott, meg... meg Ashley Olsen! Beszélgetni kezdtem vele, és megkérdeztem tőle: "Miért nem jössz el a mi városunkba is?" Ő pedig azt felelte: "Mert az túl messze van." A párbeszédünkből ennyire emlékszem, majd álmomban egyszer csak a szobámban találtam magam, és ott volt Ashley Olsen is, akitől még egy autogramot is kértem az autogramos füzetembe.

Ez is egy jó kis álom, igaz? Most nézzük meg, hogy ez miért nem valósulhat meg:

- Mint már mondtam, borzasztóan kicsi az esélye, hogy Magyarországra jönnek.

- Még sokkal-sokkal kisebb, hogy eljönnek abba a városba, ahol én lakom.

- Lehetetlenség, hogy itt eljöjjenek az iskolámba, főleg nem a rajz terembe!

- Ráadásul nem tudnék velük beszélgetni, mert nem értek angolul.

- Ami pedig a legfontosabb: teljesen kizárt, hogy bejöjjenek a szobámba! xD

A harmadik álmom:

Álmomban egy túlélő showban szerepeltem, ahol ott volt Ashley Olsen is. Nem tudom miért, de többnyire Ashley-vel szoktam álmodni. Ott ültünk egy asztalnál, és ettünk. Ashley így nézett ki:

a cikkhez kapcsolódó kép

Ez egy elég jelentéktelen álom, nem valami izgi, de még ez sem válhatna valóra, mert:

- Magyarok és amerikaiak nem szoktak ugyanabban a showban szerepelni.

- Ráadásul akkor sem olyanok szerepelnének iyen műsorban, mint én.

És végül a negyedik álmom. Ezt egy délelőtt álmodtam. Reggel felkeltem, talpon voltam vagy egy fél órát, aztán újra elaludtam. Akkor álmodtam ezt:

A Balatonnál voltam én és a szüleim. Át kellett mennem valami irtó hosszú, nagy és mély mocsáron, ami felett indák lógtak, és hemzsegtek benne a krokodilok. Tele volt még tavirózsákkal, meg ronda vízi növényekkel. Egy hazai híresség nyakában ültem, ő vitt át, és bár a mocsár az ő nyakáig ért, nem féltem, mert tudtam, hogy biztonságban vagyok. Amikor átértünk, az Olsen ikrek vártak a parton! Akkor a hazai sztár eltűnt, és én izgatottan szaladtam az ikrekhez. A szüleim elmentek Ashley-vel, én pedig Mary-Kate-tel maradtam. Álmomban majd' elájultam örömömben, teljesen el voltam szállva, hogy itt áll előttem MK, ölelgettem és autogramot kértem tőle. Besétáltunk a városba, és elhatároztuk, hogy együtt töltjük a napot. Csak az volt a gond, hogy ő nem értett magyarul, én meg nem tudtam angolul, és olyan nagy sztár, hogy mindenki lépten-nyomon megállított minket és autogramot kért tőle, nem hagyták békén. És még lelkiismeretfurdalásom is volt, amiért én is csak a sztárt láttam benne, pedig ő azt szerette volna, ha hétköznapiként kezelem. Ekkor felébredtem, és ébrenlétemkor még továbbköltöttem az álmom: szereztem egy automatikus fordítót, így tudtunk beszélgetni.  Szereztünk MK-nak egy pazar álruhát, így nem ismerték fel őt. Megállapodtunk abban, hogy ma, amikor együtt töltjük a napot, úgy fogom kezelni, mint egy hétköznapi embert, és kezet fogtunk.

Ez csodás álom volt! De rengeteg dolog van, ami miatt nem valósulhat meg:

- a Balatonon nincs ilyen hatalmas mocsár, felette indákkal, és nincsenek krokodilok

- soha nem ülhetnék egy hazai híresség nyakába sem

- valószínűleg az ikrek nem jönnek el Magyarországra, de ha mégis, nem várnának engem egy mocsár végén

- Mary-Kate soha nem töltene el velem egy napot

- Ashley soha nem töltene el a szüleimmel egy napot

 

 

Nos, ezeket álmodtam. Mindenkinek ilyen szép álmokat és Olsenekkel gazdag életet kívánok! Sok sikert! :)

 

 

Van néhány nagyon kedves látogatóm, akik megírták nekem az Olsenes álmaikat. Ha érdekel, nézzétek meg:

 

1. Judit álma: Otthon takarítottam, mivel névnapom volt és vártam a vendégeket. Kinyitottam a bejárati ajtót, mert úgy hallotam, hogy csengettek. Kinéztem, sehol senki. Lenéztem a földre és egy dobozka volt BOLDOG NÉVNAPOT felírattal. Kibontottam és egy Olsenes DVD film volt. Nagyon örültem neki. Amikor bementem megint csengettek. Kinyitottam az ajtót, de megint sehol senki. Körül néztem és a földön volt megint valami. Kibontottam és egy Olsen könyv volt. Kicsit később megint csengettek, de nem tudtam ki szórakozik?! Kinéztem a kukucskálon és az Olsen ikrek voltak. Amikor kinyitottam az ajtót, mintha a Föld nyelte volna el őket. Utánuk szaladtam és köszöntem Nekik. Ők vissza kiabálták: HAPPY NAMEDAY TO YOU!(Boldog névnapot kívánok!). Bejöttek hozzánk, de sajnos angolul beszéltek, ezért alig értettem valamit. Egyszercsak leejtettem egy csészét és elkezdtek magyarul beszélni. Betettem a DVD-be a filmet amit kaptam és 3-an néztük. Sokat nevettünk, és a lányok elkezdtek mesélni a régi szép időkről.

(Az Anya kerestetik c. filmet kaptam)

 

 

Ez is csodás álom, mint minden Olsenes álom. Köszönöm, Judit! Íme egy másik:

Petra álma: Reggel aludtam és csörgött az óra. Nem akartam felébredni, ezért földhöz vágtam. Akkor megjelent Mary-Kate és azt mondta: Ébresztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felébredtem, de sehol sem találtam Kayt és az összetört órát.

Csodálatos, hogy egyre többen álmodtok az ikrekkel! Köszönöm, Petra! És még egy:

 

Tóth Éva álma: Tesióra volt, és eléggé rossz volt az idő, ezért a tesitanár bevitt minket a tornaterembe röplabdázni. Dörgött és villámlott, egy villám lecsapta az áramot. Valami megrántotta a karomat és kihúzott a tornateremből. Az Olsen ikrek voltak, és azt mondták: Good tesizést sorry to who Hust! Ami magyarul annyit tesz: Jó tesizést, sajnáljuk, hogy kihúztunk!

Még egy jó kis Olsenes álom! Köszönöm, Éva!
 

Te is az Olsenekkel álmodtál? Szeretnéd álmodat viszontlátni ebben a menüpontban? Írd meg nekem álmodat az olsen.verseny@freemail.hu e-mail címre, és én kiteszem azt ebbe a menübe. Ha akarod kiírom a neved, ha akarod, nem. Csak rajta! :D