Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szörnyű!!!!!!

Mary-Kate-et lapátra tették!!!!!!!

Szegény lány őrületesen szerelmes volt vőlegényébe, Nate Lowman-be. Ám a fiú kidobta! Az okokat nem tudni, de szegény Kay most szörnyen összetört. Nézzük át:

Pár hónapja minden madár azt csicseregte, hogy végre mindkét Olsen lány révbe ért, mindketten megtalálták a szerelmet és férjhez mennek. Ashley párja Justin Bartha, Mary-Kate kedvese Nate Lowman.

Jött a cikk: Mary-Kate és Ashley csúnyán összevesztek azért, mert mindketten ugyanakkor, ugyanabban a templomban akarták tartani az esküvőjüket. Nem sikerült megegyezniük.

Sajnos, ez a gond megoldódott. Mary-Kate-et ugyanis kidobta a vőlegénye! A Story magazin 2010. március 11-jei száma így közölte le a cikket:

 

Tavaszi szívügyek - Amikor semmi sem sikerül...

Mary-Kate Olsen: Kidobta a barátja

Továbbra sincs szerencséje a sokat csalódott színésznőnek. Hiába jegyezte el tavaly művész barátja, Nate Lowman, a kapcsolat végül zátonyra futott, és a fiatalember másfél év után szakított vele. Mary-Kate most belevetette magát a divattervezésbe, hogy elfeledkezzen a szívfájdalmáról.

 

A legfrissebb cikk:

 

Megkérték a kezét 

Bekötik az egyik Olsen lány fejét, méghozzá egy magyar származású fiú vezeti oltár elé! A színész, Justin Bartha, akivel két éve szerettek egymásba, a minap már meg is vette a jegygyűrűket. A 24 éves színésznő ikertestvére, Mary-Kate Olsen nem tagadja, hogy nagyon irigyli a húgát, ő ugyanis fél éve szakított a kedvesével, és azóta is magányos.

 

 

Most nézzük meg szerelmük történetét:

Mary-Kate és Nate szép, összeillő pár voltak. Mindenki azt szajkózta, milyen szép pár, és milyen jól egymásra találtak. 2009-ben Nate megkérte MK kezét, aki boldogan beleegyezett a lakodalomba. Úgy tűnt, ikertestvérével egyszerre találták meg a boldogságot, és a templomon veszekedtek. Szegény Kay kapcsolata azonban csak másfél évig tartott. Ez azért elég szép, hosszú idő, és sok gyönyörű napot, boldog pillanatot köszönhetnek egymásnak. Álomszép kapcsolat volt az övék - látszólag. Hogy ők ketten ezt hogy élték meg, mennyit veszekedtek és miért, csak ők tudhatják, ahogy azt is, hogy miért lett vége. Szóval másfél év után a férfi döntött úgy, hogy véget vet kihűlt kapcsolatuknak, és kitette az összetört szívű lányt, aki nem akart szakítani. Mary-Kate a munkába, a divattervezésbe menekül.