Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


          

Mary-Kate botránya nem olyan volt, mint más sztároké. A sztárok általában maguktól csinálják a botrányokat, ám Mary-Kate nem önszántából rendezte a botrányt. Egy igen súlyos betegség környékezte őt: az anorexia. Szabad szemmel is látható volt, hogy Mary-Kate-nek nem megfelelő a testsúlya. A nagyobb partikon mindig durván visszautasította az ételkínálgatókat, s sok alkalommal fogyasztott kávét, amelyről köztudott, hogy magas koffeintartalma miatt felgyorsítja a szervezet anyagcseréjét, és így mégnagyobb súlyvesztést tesz lehetővé. Az utóbbi időben több sztárról is kiderült, hogy kóros fogyást produkáltak, ám egyikük sztorija sem keltett akkora felhajtást, mint Mary-Kate-é. A pletykák szerint Mary-Kate nemcsak anorexiás volt, hanem olyan erős drogokat is fogyasztott, mint a cocain. Mary-Kate a családja és a szakemberek segítségével szerencsére kigyógyult az anorexiából, ám most meg túlzott alkoholfogyasztása miatt aggódnak az ismerősei.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nagya@scable.net

(iwike, 2010.09.07 19:25)

naon királyak watok imadlak titeket az oldi tök jo.Mary-kate és Ashley nincs másik ilyen szuper páros.Imadlak titeket.

zrínyi m. u. 11.

( detti, 2009.10.31 17:08)

nagyon jó az oldi.imádom az ikreket.mari-kate and ashley.de nincs több kép róluk.

Kedves Lily!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.07.29 20:23)

Semmi gond, ez 2004-ben volt, azóta már kezelték, és remélhetőleg Mary-Kate meggyógyult, ne aggódj. Örülök, hogy az Olsen ikrek egyike a kedvenced. :) Szia: Dalmácia

ha?

(Lily, 2009.07.22 19:30)

Nagyon szeretném ha Mary-Kate meggyógyulna mert nem akarom hogy a kedvenc színésznőm meghaljon!Jobbulást Mary-Kate-nek!!!!

Kedves Balajthy Nikolka!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.01.14 17:20)

Szia! Én is szeretem Az ikrek akcióban-t, a kérdésedet azonban nem értettem pontosan. Azt kérdezted: hogy kell beírni azt, hogy kijöjjön egy csomó játék rólatok. Ha megmondod, melyik weboldalon kellene kijönnie egy csomó játéknak, talán tudok segíteni.

nikolka

(balajthy nikolka, 2009.01.12 19:53)

sziasztok en nagyon szeretem a ikrek akcioba hogy kel be irni azt hogy ki gyoljon egy csomo jatek rolatok