Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismered a Hannah Montana című tévéfilmsorozatot? Ha nem, íme egy kis ízelítő:

A Disney filmalkotócsapat agyalta ki és készítette el ezt az igen népszerű sorozatot, ami a Disney csatornán megy. Egy 8. osztályos (a sorozat végén már 9. osztályos) lányról szól, aki kettős életet él. Részben egy Miley nevű átlagos tinilány, részben pedig egy Hannah Montana nevű híres popsztár. Ezt a titkot azonban (hogy ő Hannah Montana) csak a családja és néhány barátja és ismerőse tudja. Mivel ez a két lány egy és ugyan az, őket természetesen csak egy színésznő játsza: Miley Cyrus.

Hogy miért is tettem fel ide ezt az egészet?6 dolog miatt is:

1. "Az én bulimban hazudok, ha akarok" című részben említés történik az Olsen ikrekről. Valahogy így hangzik: "És te milyen voltál, amikor akkorát fikáztál, hogy elsodortad mindkét Olsen ikret?"

2. Az "Új srác a suliban" című részben szintén megemlítik az Olsen ikreket. Ez valahogy így hangzik: "Jaj ne, már megint kezdi! A múlt héten az Olsen ikrek volt, ráadásul mindkettő egyszerre!"

3. Az "Aki Jacksonnal jár, megjárja!" című részben elhangzik egy ilyen kijelentés: -Szia! Stavros vagyok, Ashley barátja.- ez annyiban függ össze az Olsen ikrekkel, hogy Ashley-nek, pontosabban Mary-Kate-nek valóban volt egy Stavros Niarchos III. nevű pasija.

4. Miley, a sorozat főszereplője Tennessee államban nőtt fel. Az ikrek is gyakran járnak oda.

5. Hannah Montana (Miley) és sorozatbeli barátnője, Lily rajong Orlando Bloom-ért. Az Olsen ikrek is, főleg Ashley.

6. Nem tudom, ti észrevettétek-e, de Hannah Montana többek szerint is hasonlít az Olsen ikrekre. Miley inkább Mary-Kate-re (mert barna hajú), Hannah pedig inkább Ashley-re (mert szőke).

Kép az Olsen ikrekről:

Kép Hannah Montanáról:

Ui.: A fennti Hannah Montana/Miley Cyrus képért köszönet: www.hannah4ever.eoldal.hu