Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A - Autogram: Gyakran és szívesen adnak autogramot a rajongóiknak. Előfordult, hogy egy filmes producer megpróbálta őket álruhában kicsempészni a forgatás helyszínéről, de az odasereglett fiatalok még így is felismerték őket.

B - Balett: Ashley rajong a balettért. Egyszer még arra is alkalma nyílt, a New York City Ballet társulatával táncoljon.

C - Csokoládé: Az egyik filmjükben csokit kellett enniük. Miután ezt a jelenetet többször vették fel, Mary-Kate és Ashley rengeteg édességet tömött magába. Azt mondták, olyan volt, mintha a mennyben lennének.

D - Divat: Az ikrek nem követik a legújabb divatot, inkább a saját stílusukat finomítják. Kollekciójukat a legnagyobb amerikai áruházlánc forgalmazza.

E - Eating disorder, avagy táplálkozási rendellenesség: Mary-Kate 2004-ben vallotta be, hogy küzd a kór ellen, majd orvosi segítséggel sikerült is legyőznie.

F - Full House, avagy Bír-Lak: Ez az a sorozat, amelyben az ikrek karrierje elindult. Csak kilenc hónaposak voltak, amikor először bújtak Michelle Tanner szerepébe.

G - Giliszták: A The Challenge (Kihívás) című filmjükben Mary-Kate-nek meg kellett ennie egy élő gilisztát. Természetesen trükköt alkalmaztak, és a csúszómászó gumicukorból volt.

H - Halloween: 1993-ban halloweenkor, vagyis mindenszentekkor mutatták be a Két tojás száz bajt csinál című filmjüket.

I - Ikrek: Gyakran kérdezik tőlük, hogy jó mókának tartják-e, amikor újdonsült ismerőseik nem tudják megkülönböztetni őket. A válaszuk: Igen!!!

J - Jarnette: A lányok édesanyja születésük előtt balett-tanárként dolgozott.

K - Királyok: Amikor a ketten a slamasztikábant forgatták Londonban, ellátogattak a westminsteri apátságba, ahol a legtöbb angol királyt és királynőt megkoronázták. "Csodálatos történelmi helyszín!" - lelkendezett Mary-Kate.

L - Limuzin: Az ikreket többnyire csak a díjkiosztó gálákra, filmbemutatókra viszik limuzinnal, a hétköznapokon mindketten jobban szeretnek a saját autójukkal járni.

M - Michelle: Mary-Kate és Ashley első szerepe a Bír-Lakban.

N - Nyolc: Mary-Kate szerencseszáma.

O - Óceán: Az ikrek imádják a nyílt vizet, mindketten ügyesen szörföznek, hiszen egy profi versenyző tanította őket.

P - Póni: Mary-Kate nagyon szereti a lovassportokat, neki is van egy telivérje és egy aprócska pónilova.

R - Rágógumi: Mary-Kate gyengepontja! "Akár négyet is képes vagyok bevenni a számba! Hát igen, senki sem tökéletes!"

S - Szabadág: Mindketten boldogan vágtak neki a New York-i életnek, hiszen most érezhették először igazán felnőttnek és szabadnak magukat.

T - Trenchcoat twins, magyarul ballonkabát ikrek: Gyakran így nevezi őket a sajtó.

V - Vince: A Ne szólj szánkat Ausztráliában forgatták, és egy kenguru, Vince is szerepelt a filmben. Az állat annyira barátságos volt az ikrekkel, hogy a végén haza akarták őt vinni.

X - Xmas, azaz karácsony: Mary-Kate, ha csak teheti, édesapjával tart, és együtt választják ki a karácsonyfát, melyet aztán a család közösen díszít fel.

Y - Yoga, vagyis jóga: Mindketten gyakorolják, és úgy tartják: ez a legkönnyebb módja annak, hogy fittek maradjanak.

Z - Zzzzzzzzzz: Ashley szeret tévét nézni elalvás előtt, és gyakran el is szunyókál közben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

köszi az oldit szerki!

(viviii, 2015.07.09 13:44)

egyetértek Dorinával, ez a magát „olsennek” nevező hozzászóló azt bezzeg nem vette észre, hogy a szerki már írta hogy pár menü abból a könyvből való. Az a hozzászóló nem sértegetheti Dalmyt, a legbecsületesebb szerkit aki ráadásul abszolút nem menőzik. sztem a hahózó irigy -.-”

hahónak

(Dorina, 2015.07.08 21:16)

Ugyan látom, még 2011-ben írtál, de csak hogy tudd a szerki mindig mindenütt hangsúlyozza, hogy néhány menüt az Olsen-titok 2-ből írt ki és egyáltalán nem menőzik vele!!! És ha nem tudnád az is fáradság és inkább örülj neki

hahó

(olsen, 2011.03.05 08:56)

ismét csupa olsen-titok 2.
aztán még te menőzöl vele

Kedves Rajongó!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.07.29 20:39)

Ez nagyon szomorú! Mondd, nem tudnád elmondani, mely oldalak ezek? Megmondanám nekik a magukét, felírnám őket a FEKETELISTÁRA, és biztosan lépnék valamit az ügy érdekében. Köszönöm szépen a dícséretet, nagyon aranyos vagy! :) Szia: Dalmácia

fel vagyok háborodva!

(egy rajongó, 2009.07.26 12:40)

kedves szerkesztö! ez már engem is felháborított hogy lassan minden men pont megtalálhato más oldalakon is közben meg minden töled van, remélem már tettél valami "feljelentést" az eoldal üzemeltetöének és hogy a tolvajon ne usszák meg szárazon. csak igy tovább dalmácia. amugy hány éves vagy? :)