Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Exkluzív interjúk az Olsen ikrekkel!

A világ legnépszerűbb tinisztárjai ritkán adnak interjút. Menedzsmentjük alaposan mérlegeli a felkéréseket, és csak a legszínvonalasabb lapok újságírói kapnak lehetőséget, hogy Mary-Kate-et és Ashley-t faggassák. A magyar BRAVO magazin zöld utat kapott...

 

Hogyan változik a divatkollekciótok az évek múlásával?

Ashley: A divat megengedi, sőt, megköveteli, hogy kreatívan gondolkodjunk. Úgy érzem, a mary-kateandashley velünk együtt változik. Inspirál minden, ami velünk történik, az utazásaink, találkozások más divattervezőkkel, vagy akár egy-egy olyan darab, amit a vásárlásaink során találunk, és beindítja a fantáziánkat. Ezeket megpróbáljuk a saját kollekciónk részeivé tenni, és így alakul a stílusunk.

Mary-Kate: Én magam nem igazán követem a nagy trendeket, de feltétlenül odafigyelek rájuk.

Ashley: Én pedig szeretem a klasszikusokat vegyíteni a modern elemekkel.

 

Ki a kedvenc tervezőtök?

Ashley: Rám olyan divatguruk vannak hatással, mint Commes des Garcons, Zac Posen vagy Marni, de rajtuk kívül még sokan vannak, akiket kedvelek.

Mary-Kate: Nálam a topban van az Imitation of Christ és Christian Louboutin, de szeretek felfedezni magamnak új dizájnereket, akikről úgy gondolom, tehetségesek, és a siker küszöbén állnak.

 

Milyen érzés egy olyan óriási vállalatot irányítani, mint a Dualstar?

Mary-Kate: Számomra még mindig furcsa, hogy a cégünket "óriási vállalatként" emlegetik. Annyira benne vagyok, hogy képtelen vagyok kívülállóként, objektíven tekinteni rá. Nagy kihívás és kemény munka, az biztos, de minden percét élvezzük, és ez a lényeg.

Ashley: Mary-Kate-tel együtt szerencsések vagyunk, hogy egy fantasztikus csapattal dolgozhatunk. Mindannyian lelkesek, elhivatottak, és mindent megtesznek, hogy segítsenek minket az álmaink valóra váltásában. A legfontosabb, hogy adjuk önmagunkat, és összpontosítsunk a céljaink elérésére.

 

A New York-i bújócska óta nem forgattatok közös filmet...

Mary-Kate: Én több apróbb szerepet is kaptam, például a Factory Girl-ben, amely Andy Warholról és múzsájáról, Edie Sedgwickről szól. Hihetetlenül élveztem a közös munkát a rendezővel, George Hickenlooperrel, valamint Sienna Millerrel és Guy Pearce-szel. Nagyszerű élmény volt a forgatás!

 

Ha most elkezdhetnétek egy saját filmet készíteni, és a költségvetésbe bármi beleférne, kikből állna a stáb, és kik lennének azok a színészek, akiknek a főbb szerepeket adnátok?

Ashley: Én rajongok Tim Burtonért, nagyon szeretnék egyszer vele forgatni! Hihetetlenül különleges a látásmódja, az, ahogy a filmjei képi világát megkomponálja! Ha vígjátékról lenne szó, biztos, hogy Tom Shadyacet választanám, drámaibb mozihoz pedig Steven Spielberget, Ron Howardot vagy Wes Andersont próbálnám megnyerni.

Mary-Kate: Nekem az utóbbi időben kisebb költségvetésű, független filmek és filmesek jöttek be, és szeretnék ebbe az irányba mozdulni. Az én kívánságlistámon olyan művészek szerepelnének, mint Cameron Crowe, Johnnny Depp és Wes Anderson.

 

Ezentúl tényleg önállóan építitek a karriereteket?

Ashley: Ha a színészetre gondolsz, akkor igen. Komolyan fontolóra veszünk minden egyes ajánlatot, rengeteg forgatókönyvet olvasunk el, tehetséges rendezőkkel és producerekkel tárgyalunk, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk, és hogy a választásunk olyan filmre essen, ami tökéletesen illik hozzánk. Az biztos, hogy Mary-Kate-tel továbbra is együtt vezetjük a Dualstart, és sok-sok izgalmas tervünk van! Csak legyetek türelmesek, és figyeljetek!

 

Ritkán beszéltek a magánéletetekről, most mégis jöjjön egy intimebb kérdés! Milyen az ideális pasi?

Ashley: Hűséges, motivált és jó a humorérzéke!

Mary-Kate: Én is azokba a srácokba szoktam belezúgni, akik megnevettetnek! Ja, és akiknek akcentusuk van, előnyt élveznek nálam!

 

Rendkívül elfoglaltak vagytok, de mégis biztos, hogy akad egy kis időtök a kikapcsolódásra is! Mivel töltitek a szabadidőtöket?

Ashley: A nagy, posh partik helyett inkább meghívom a barátaimat magamhoz, barbecue-zunk, beszélgetünk. Szeretem a pilatest, imádom a masszázst, sokat olvasok - többek között forgatókönyveket - és a lehető legtöbb időt töltöm a családommal.

Mary-Kate: Én jógázom, sétálgatok a tengerparton, mozizni megyek a barátaimmal vagy megnézek egy-egy múzeumi kiállítást. A fotózás is érdekel.

 

Mi a legfontosabb dolog, amit az elmúlt néhány évben tanultatok?

Mary-Kate: Hogy legyünk önmagunk, és ne próbáljunk meg szerepeket játszani a való életben! Attól vagyunk mások, mint a többiek, ha nem félünk a tudomásukra hozni az érzelmeinket, kifejezésre juttatni a saját gondolatainkat.

Ashley: Képtelenség olyat tenni, ami mindenkinek egyformán elnyeri a tetszését. Élj őszintén, és hozz olyan döntéseket, amelyek boldoggá tesznek, a többi jön magától.

 

 

Azonban nem csak a BRAVO magazin, hanem a 13 magazin is készített egy interjút az Olsen lányokkal:

 

Igazi sztárok vagytok, úgyhogy biztosan nincs sok szabadidőtök. Meséljétek el, hogyan telik egy átlagos napotok!

Mary-Kate: Velünk mindig rengeteg dolog történik, és minden napunk másképp telik el. Vannak napok, amikor muszáj az üzleti ügyekkel foglalkoznom. Ilyenkor különböző emberekkel találkozom. Meghallgatásokra, castingokra járok, forgatókönyveket olvasok, fotózásokon veszek részt. Időről időre színészi kurzusokon is megfordulok, hogy tökéletesítsem a képességeimet. Amikor minden szakmával kapcsolatos dolgot elintéztem, jógázom. Szeretek moziba járni és a barátaimmal találkozni.

Ashley: Egyetemi tanulmányokat folytatok, amit igyekszem nem elhanyagolni. Rengeteget tanulok. Sok órám van. Az otthoni feladatokat szívesen csinálom meg.

 

Azért biztos találtok időt a hobbitokra is. Mit szerettek csinálni?

Mary-Kate: Engem a fotózás érdekel. Szeretek rajzolni és jógázni is, mint ahogy azt már említettem.

Ashley: Imádok múzeumba és kiállításokra járni. Rajongok a művészetekért. Szívesen jógázom és érdekel a golf is.

 

Minden lánynak fontosak a trendi cuccok. Nektek is? Mit viseltek szívesen?

Mary-Kate: Imádom a táskákat és a cipőket.

Ashley: Rajongok a bizsukért és a vintage cuccokért. (vintage: márkás, használt holmik)

 

Az olvasóink mindent szeretnének tudni rólatok, még azt is, hogy mit szoktatok enni!

Mary-Kate: Imádom a szusit, legfőképpen a tonhalasat. New York a Nobu Next Doorban lehet a legjobb szusit kapni.

Ashley: Nekem is a szusi a kedvencem, de nem azt, amit New York-ban lehet kapni, hanem a Los Angeles-i Hamasaku éttermit. Ott értenek a legjobban a szusi feltekeréséhez.

 

Színésznők vagytok. Kit tartotok a mestereteknek, ki a kedvencetek?

Ashley: Vince Vaughn-t, mivel annyira mókás. Csodálom Gwyneth Paltrow stílusát, és azt, hogy mindig helyesen dönt.

Mary-Kate: Csodálom Joaquin Phoenix-et, aki kedvenc filmemben, a Visszatérés a paradicsomba című alkotásban is játszott. Alkalmam volt együtt dolgozni Sienna Miller-rel a Factory Girl-ben. Sienna egyszerűen fantasztikus.

 

Milyen zenét szoktatok hallgatni? Vannak kedvenc előadóművészeitek?

Mary-Kate: Szeretem a keményebb rockot, a leggyakrabban a The Killers-t, James Blut-ot, a U2-t és az Oasis-t hallgatom.

Ashley: Engem a kicsit régebbi zene érdekel, az, ami még bakelitlemezeken hallgatható. Szeretem Van Morris-ont, a The Doors-t, a Rolling Stones-t, Crosby-t, Stills and Nash-t.

 

Vállalkozó kedvű lányok vagytok. Van egy saját cégetek, kozmetikumokat és ruhákat dobtok piacra. Ezeket magatok tervezitek? Hogy boldogultok az üzleti életben?

Mary-Kate: Mind a ketten sokat dolgozunk mind a Dualstar cégben, mind a mary-kateandashley termékcsaláddal kapcsolatban. A márka fő tervezője azonban Sam Ciardi. Ő kíséri figyelemmel a trendeket, és ihletet keresve járja a világot. Ashley és én rendszeresen találkozunk a tervezőinkkel, és részletesen megbeszélünk minden ötletet. Minden szezonban három-négy új terméket vezetünk be. A döntések a saját ízlésünkre, megérzéseinkre épülnek. Tudunk kompromisszumot is kötni, ha kell. Olyan dolgokat tervezünk, amelyek nekünk is tetszenek, ugyanakkor kiegészítik a rajongóink elvárásait is.

Ashley: Mary-Kate és én is nagyon örülünk, hogy a Dualstar ilyen jól fejlődik. Szeretnénk kibővíteni a cég tevékenységét. Egyenlőre azonban a mary-kateandashley márka a legfontosabb számunkra. A cég piaci pozíciójáért mind a ketten keményen megdolgoztunk. Fantasztikus emberek dolgoznak velünk, akik tökéletesen ráéreznek a tini kliensek igényeire. Számunkra pedig kiteljesülést jelent, ha láthatjuk, hogy a vevők örömmel fogadják a termékeinket.

 

Mik a terveitek, min dolgoztok jelenleg?

Ashley: Mind a ketten egyéni színészi pályára szeretnénk lépni. Rengeteg forgatókönyvet olvasunk, keressük a megfelelő szerepeket. Eljött az idő, hogy önállósodjunk. Komoly kihívást jelent ez a számunkra, és minden bizonnyal új tapasztalatokkal gazdagodunk majd.

 

Mikor jöttök legközelebb Európába?

Mary-Kate és Ashley: Egyenlőre nem tervezünk európai utazást. Tudomásunk van róla, hogy itt is sok rajongónk van, és nagyon örülünk is neki.

 

 

Van még egy néhány magazin, amelyik interjút készített az ikrekkel. Nézzük, mennyire járt sikerrel a Sweet magazin:

 

Nektek már nagyon sok fajta cikketek van a boltokban, most miért pont a bútorpiacot céloztátok meg?

Ashley: Úgy gondoltuk, a fiatal lányoknak szükségük van egy hasonlóan vidám, fiatalos bútorcsaládra, mint amilyenek a divat és kozmetikai cikkeink.

 

Milyen volt a te hálószobád tinédzser korodban?

Ashley: Mary-Kate és én nagyon szerettük a kopottas, bolhapiacos feelinget.

 

Hogy néz ki a mostani hálószobátok?

Ashley: Mindkettőnk szobájában keverednek az antik és a legújabb design divatok.

Mary-Kate: Én mostanában a piros, zöld és az arany különböző árnyalatait kedvelem, míg Ashley a természetesebb színeket szereti.

 

Milyen poszterek vannak a szobátok falán?

Ashley: Counting crows, Radiohead és a Rolling Stones.

 

És végül: mi a jó abban, hogy együtt éltek?

Mary-Kate: Megnyugtató tudni, hogy amikor csak akarok tudok beszélgetni valakivel.

 

 

Olsenékkel külön-külön is készítenek ám interjúkat. Itt egy olyan, amit a Girl magazin készített csak Ashley-vel:

 

Saját ruházati márkátok, parfümötök, magazinotok, weboldalatok van. Mennyi közötök van mindehhez?

Ashley: A parfüm készítése például életem legizgalmasabb és legkreatívabb feladata volt. Eltartott egy ideig, amíg tökéletesítettük az illatot, de nagyon jól sikerült. Minden munkafázisban aktívan részt vettünk, éppen azért, hogy magunkénak érezzük a terméket.

 

Komoly üzletasszonyok vagytok, filmeztek, produkciós céget vezettek: hogyan tudtok ennyi tevékenységet összeegyeztetni?

Ashley: A Dualstar Entertainment Group akkor alakult, amikor hatévesek voltunk. Természetesen akkoriban nem mi irányítottuk a céget. De lassan beletanulunk az üzleti életbe, és két éve teljesen átvettük az irányítást. Most már erről szól az életünk. Szerencsére egyáltalán nem jelent gondot, hiszen a cég részlegeit megbízható szakemberek felügyelik. Mi csak irányítjuk a csapatot.

 

Azok, akik hozzátok hasonlóan sikeresek, gazdagok, többnyire el is vannak szállva maguktól. Gondolkodtatok már ezen?

Ashley: Szerintem mi nagyon normálisak vagyunk a többi hírességhez képest. Persze az életünk része a média, és mi is a média része vagyunk. De nem keressük mindenáron a szereplési lehetőségeket. De a felszínes kapcsolatoktól irtózunk, és kerüljük is a hollywoodi bulikat, amik csak arról szólnak, hogy ki mikor kivel kavar.

 

Mit gondolsz Paris és Lindsay botrányairól?

Ashley: Nem foglalkozom velük. Meggyőződésem, hogy mindketten túl messzire mentek. Nem érzik, hol végződik a buli és hol kezdődik a botrány vagy a komolyabb baj. Igazán tanulhattak volna Britney hibájából!

 

Mary-Kate nagyon szomorú volt, amikor megtudta, hogy kivágták a jeleneteit a Factory Girl című filmből?

Ashley: Hazudnék, ha azt állítanám, hogy jól esett neki. De sajnos ez is benne van a pakliban. Azért néha látszódott a háttérben egy-két partijelenetben. Szerintem szuper tapasztalatokat szerezhetett a forgatás alatt, hiszen elképesztően jó stábbal dolgozhatott.

 

Milyen érzés, hogy külön is forgattok? Hiszen hosszú éveken át csak együtt álltatok kamera elé!

Ashley: Eleinte szokatlan volt, hogy nem együtt járunk a forgatásokra, hanem külön-külön. De nem lehetünk örök életünkben elválaszthatatlanok. Ashley és Mary-Kate Olsen két különböző ember, két karakter, és ezt a rendezők is nagyon jól tudják.

 

Milyen területen érzed jobban magadat: Hollywood filmes világában, vagy New York divatvilágában?

Ashley: Egyenlőre nem szeretnék választani. Most hosszabb időt töltöttem New York-ban, ahol imádok vásárolgatni, divatbemutatókra járni.  Szeretem a várost, mert egészen más ott az élet, mint Los Angeles-ben. Amíg az egyetemre járok lesz időm eldönteni, melyik terület áll közelebb hozzám. Céltudatos vagyok, szeretnék a divat világában dolgozni. De ha kapnék egy jó filmszerepet, arra sem mondanék nemet!

 

Nem ti vagytok az első celebek, akik ruhamárkát dobnak piacra. Mitől érzitek úgy, hogy mégis érdemes belevágni?

Ashley: Éppen attól jó ez a sokféleség, mert mindenki önmagát adhatja, és mindenki eldöntheti, mi felel meg az ízlésének. Akinek bejön a mi stílusunk, annak biztosan tetszenek majd a ruháink is!

 

Június 13-án volt a 21. születésnapotok. Jól sikerült a buli?

Ashley: Igen! Hatalmas bulit csaptunk, 150 embert hívtunk meg. Óriási volt, egész éjszaka táncoltunk, és annyira elfáradtunk, hogy utána 2 napig tartott kipihenni a party fáradalmait!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves Pont az!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.01.08 19:53)

Ha érdekel, ezt egy hivatalos weboldalon találtam, de az lehetséges, hogy ők az Olsen-titok 2 című könyvből vették. A forrást inkább nem írom ki, mert akkor minden Olsenes oldalon ez az interjú virítana (ugya megérted). Nagyon szépen köszönöm a dícséretet, te vagy az első, aki ezt így konkrétan megmondja, és ez nagyon jól esik nekem, úgyhogy nagyonnagyon köszönöm! Szia: Dalmácia, a szerkesztő

----------

(Pont az!, 2009.01.08 18:10)

Ez az interjú az Olsen titok 2-ből van !!!
De azért a forrást nem ártana kiírni!
am jó az oldal
XD