Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az IM magazin decemberi számában megjelent egy olyan cikk, amiben az IM szerkesztői azzal kapcsolatban adnak tanácsokat tinilányoknak (csak lányoknak), hogy hogyan hódíthatják meg kiszemelt választottjukat. Mindezt Ashley Olsen példájára írták, a cikkbe szőve néhány infót Ashley-ről, úgyhogy - mivel Ashley is benne van - úgy gondoltam, ennek a cikknek itt a helye:

 

Ashley hármas varázslata:

Illat: EGY JELLEGZETES ILLATTAL ÚGY BEVÉSED MAGAD A SRÁC AGYÁBA, MINTHA MINDIG IS OTT LETTÉL VOLNA! A jellegzetes nem az erőset és a bonyolultat, legfőképpen pedig nem a sokat jelenti. Érdemes inkább tovább kuporgatnod egy szuper illatra, mert egy jó minőségű parfümmel versenyre sem kelhetnek az olcsóbb társai.

Hajzuhatag: NEM BAJ, HA NEM ZUHATAG, LEHET RÖVID IS - A LÉNYEG, HOGY TISZTA ÉS ÁPOLT LEGYEN, ÉS LEHETŐLEG TERMÉSZETES SZÍNŰ. Ha sötét a hajad, semmiképp ne erőltesd a szőkítő használatát, mert a végeredmény kiábrándító és... hm... utcalányos lesz.

Légy önmagad! FEDEZD FEL MAGADBAN AZT, AMITŐL KÜLÖNLEGES VAGY - ÉS LÉGY RÁ BÜSZKE! Ez lehet akár a foci szabályzatának alapos ismerete vagy a programozás. Tudd, hogy vannak rejtett értékeid!

 

gy vonzó számára! SZERENCSÉRE A PASIK EGYSZERŰEN MŰKÖDNEK: EGY ÖNBIZALOMMAL TELI, TALPRAESETT LÁNY ÁLTALÁBAN KÖNNYŰSZERREL ELVARÁZSOLJA ŐKET. Nincs más dolgod, mint kicsattanni az önbizalomtól - ami nem keverendő össze a pökhendiséggel és a nagyképűséggel! -, és máris magadra vonod a fiú figyelmét. Most azt gondolhatod, hogy mi könnyen okoskodunk az újság fedezékéből - de ha rendszeres IM olvasó vagy, akkor tudod, hogy az önbizalom felturbózásához elegendő a gondolat ereje, egy kis jókedv, végigtáncolni a kedvenc dalaidat vagy meghallani egypár burkolt bókot. És persze ami elengedhetetlen, ha szeretnéd, hogy a fiú szeme megállapodjon rajtad: a mindenkori pasimágnes, azaz a fogsorvillantós MOSOLY!

 

Előkészületek: NEM KELL AJTÓSTUL RONTANI A HÁZBA: EGY OKOS LÁNY ELŐSZÖR FELMÉRI A TEREPET, ÉS HA KELL, TERVET KÉSZÍT. A tervek mindig jól jönnek, különösen, ha pasikról van szó. Az első kérdés, amit fel kell tenned roppant egyszerű:

Szingli a srác?

HA A VÁLASZ NEMLEGES, AKKOR ITT ÉRJEN IS VÉGET A NAGYSZABÁSÚ FELINDULÁSOD: AHHOZ, HOGY MEGSZEREZD, SZÉT KELLENE ROMBOLNOD EGY KAPCSOLATOT, AMI - LÁSSUK BE - NAGYON ROSSZ KARMA. Frissen szakított fiúval összejönni amúgy sem sül el jól, de ha ráadásul te éred el a szakítást, az ég óvjon a felbőszült excsajtól - és persze a mardosó lelkiismerettől... Ha egy fiú épp hogy kilépett egy kapcsolatból, hagyni kell egy kicsit magában éldegélni, és akkor meghódítani, amikor véget ér benne az újdonság varázsa. Ha szabad a pálya, jöhet a következő, kissé bonyolultabb lépés.

 

Ezt ne! CSENDBEN RAJONGANI, KÖVETNI A SRÁCOT, A HÁZUK ELŐTT SÉTÁLGATNI, ABBAN REMÉNYKEDVE, HOGY MEGLÁTHATOD... Ezt nem engedheted meg magadnak! Egyrészt ciki, másrészt azt gondolhatja, mániákus vagy, és félni kezd tőled!

Tudd, mikor kell visszavonulni! Hagyj neki egy kis időt, hogy reagáljon a közeledésedre - ám ha a másodszori (egyértelmű) jelzésed után sem kapcsol, az azt jelenti, hogy nem akar tőled semmit. Viseld elegánsan a visszautasítást, hiszen nincs szánalmasabb egy kétségbeesetten pedálozó lánynál! Lépj tovább - az Igazi elől úgysem menekülhetsz!

Jelek, hogy túl erősen nyomulsz:

- A srác anyukája kihívta a rendőrséget, mert azt hitték, kukkoló vagy.

- Veled íratja a leckéjét, te pedig nem ellenkezel, mert így legalább szóba áll veled.

- Eltörted a kezed, csak hogy bebizonyítsd neki, milyen ügyesen görkorizol.

- Hogy a tökéletes formádat hozd, a sminkkészleted felét az arcodra kened minden reggel.

 

Taktikázz! PERSZE CSAK EGY KICSIT, CSAK SZOLIDAN, DE AZÉRT EGYE A PENÉSZ UTÁNAD!

TILOS: Rébuszokban beszélni, utalgatni!

HELYETTE: Ha akarsz valamit, elég egyértelműnek kell lenned. (A fiúk lassúak, és nem értik a virágnyelvet.) Küldj felé olyan erős jeleket, amiket nem érthet félre. Érintsd meg néha, a moziban bújj a vállához a parás részeknél stb.

 

TILOS: SMS-írás.

HELYETTE: Szedd össze magad, és hívd fel egy tévésorozat reklámszünetében, és kérdezz valamit a filmről (vagy a suliról, bármiről), találj valami indokot. A hívásod úgy megzavarja, hogy a film végéig, sőt még azután is csak te jársz majd a fejében.

 

TILOS: Bulikban szinte árnyékként követni őt, és mindenhol feltűnni, amerre jár.

HELYETTE: Ha nem vagy a rajongói klubjában, nagyobb esélyed van megszerezni. Ha mellőzöd őt, azt gondolhatja, hogy nem érdekel, és felébred benne a vadászösztön. Amint elkezd nyomulni, válts cuki üzemmódba!

 

TILOS: Ha felbukkan MSN-en, azonnal rákattintani, és beszélgetésbe kezdeni.

HELYETTE: Hagyd, hogy ő kezdeményezzen, és ne válaszolj mindig azonnal a kérdéseire. Ha belemelegedtek a beszélgetésbe, te vess véget neki: dolgod van... Ettől sokkal titokzatosabb leszel!

 

Ashley és Justin Bartha május óta randiznak, és azóta is lángol a szerelem.

 

Ashley így hódít! A külsőd sugárzó, a bensőd mesés, a nap kisüt, amerre jársz - de a srác csak nem lép. Nyugi, ez semmi rosszat nem jelent! Erre találták fel a nők a taktikázást!

 

Ha a srác a haveri társaságod tagja:

A cél: MÁS SZÍNBEN FELTÜNTETNI MAGAD: VEGYE ÉSZRE, HOGY TE EGY GYÖNYÖRŰ LÁNY VAGY!

A stratégia: Kezdj flörtölni! Öltözz kicsit csinosabban, ha találkoztok, légy extra kedves vele, nézz hosszan a szemébe, és mosolyogj rá többet, mint eddig. Hívd el egy délutáni mozira, mondván: bandás mozizást akartál, de X. Y. nem ért rá.

Tuti SMS-szöveg: "RÉG NEM LÁTTALAK. MIZÚJS MOSTANSÁG?"

A titkos fegyvered: A belterjes poénok, amiket csak a banda ismer. Ha együtt vagytok a többiekkel, mesélj olyan vicces szitukat, amik kettőtökkel történtek. Ebből látja, hogy kitünteted a figyelmeddel.

 

 

Ha a srác az osztálytársad:

A cél: SZEMÉLYESEBBRE VENNI A FIGURÁT, AZAZ TÚLLÉPNI A SULITÉMÁN.

A stratégia: Tudj meg róla többet, és fedd fel néhány titkodat. Pl. így: "Jaj olyan sok a házi! Magolás helyett sokkal szívesebben néznék valami filmet. És te?!" Ő elmondja, mit csinálna szívesebben - és már van is miről beszélgetni.

Tuti SMS-szöveg: "FOGADJUNK EGY SZENDVICSBEN: HAMARABB BEMAGOLOM A KÉPLETEKET, MINT TE!"

A titkos fegyvered: A sok tanulás akár össze is hozhat benneteket. Kérd meg, hogy segítsen a matekban, magyarázza el a bioszt (jaj, nem úúúgy!) vagy tanítson meg kézen állni. Annyi a lehetőséged, mint égen a csillag.

 

 

Ha a srác egy ismerősöd ismerőse:

A cél: LERÁZNI A KÖZÖS HAVERT, ÉS VÉGRE KETTESBEN LÓGNI.

A stratégia: Vedd fel vele a kapcsolatot a közös barát kihagyásával. Vagy a legközelebbi közös programra te küldd el neki a részleteket tartalmazó SMS-t. Tudat alatt azt sugallod, hogy csak őt akarod látni.

Tuti SMS-szöveg: "NE FELEJTSD EL FELKÖSZÖNTENI X. Y.-T (A KÖZÖS BARÁT NEVE) A SZÜLINAPJA/NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!"

A titkos fegyvered: A közös barát alapos ismerete igencsak jól jöhet. Szövetkezz a sráccal, hogy közösen szervezzetek bulit. Így nemcsak többet lehettek kettesben, de lesz egy csomó közös kis titkotok is.