Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Olsen ikrekről, mint a legtöbb hírességről, rengeteg pletyka kering, és ember legyen a talpán, aki különbséget tud tenni az igazság és a bulvárlapok szennye között. Íme néhány "gyöngyszem".

 

"Mary-Kate és Ashley kirúgta azt az embert, aki a karrierjük legeleje óta az ügyeiket intézte."

Nos, az tény, hogy az ikrek 2005 januárjában megvásárolták Robert Thorne résztulajdonát a Dualstarból, és immáron teljes egészében az övék a cég, ám az, hogy bármiféle ellentét lenne köztük, vagy hogy megváltak volna az ügyvédtől, egyáltalán nem igaz. Thorne több mint tizenöt évig igazgatta a céget, és kiváló kapcsolatot ápol a lányokkal. "Eszem ágában sem volt az útjukba állni, és elfogadtam az ajánlatukat" - nyilatkozta.

 

"Mary-Kate és Ashley utálják, ha Olsen ikrekként emlegetik őket."

A dolognak van némi igazságtartalma, hiszen mindketten szeretnék, ha nemcsak együtt, hanem külön-külön is sikeresek lennének. Jó példa erre az, hogy amikor megtudták, hogy helyet kapnak a hollywoodi hírességek utcájában, kérték a szervezőket, hogy ne egy, hanem két csillagot fektessenek le, mindkettőjüknek egyet-egyet. Sajnos erre nem volt lehetőség, de Mary-Kate és Ashley így is nagyon boldogok voltak, hiszen a csillag hatalmas megtiszteltetésnek számít, ezzel a legnagyobb sztárok közé kerülhettek.

 

"Az ikrek csak együtt hajlandók interjút adni."

Egyáltalán nem igaz, számos alkalommal vállalták, hogy önállóan nyilatkoznak. Annak, hogy gyakran olvashatod a közös riportokat, mindössze az az oka, hogy így a kérdésekre mindketten egyszerre válaszolhatnak, és színesebbek lesznek a cikkek. Arról nem is beszélve, hogy a filmekben együtt szerepelnek, és előfordul, hogy más-más szemszögből mesélik el a történeteket.

 

"Még a szüleik sem tudták megkülönböztetni őket egymástól."

Ez azért enyhe túlzás. A család tagjainak és a barátaiknak nemigen van efféle gondjuk. Az viszont előfordult, hogy a munkatársaik összekeverték őket. Bob Saget, aki a Bír-Lakban az édesapjukat alakította, a sorozat első évadában még jó párszor hívta Ashley-t Mary-Kate-nek, és fordítva. Az ikrek olyankor odaálltak elé, és viccesen, csípőre tett kézzel kérték ezt számon a színészen. Természetesen nem haragszanak, ha valaki nem jön rá, hogy éppen melyikőjükkel beszél. Legtöbbször az újságírókkal fordul elő, hogy zavarba jönnek, hiszen nekik egyetlen alkalmuk van, hogy interjút készítsenek a lányokkal, és nincs arra idejük, hogy felfedezzék és megszokják a kettőjük közötti különbségeket.

 

"Gyakran megtréfálják az idegeneket azzal, hogy helyet cserélnek, hiszen úgysem veszi észre senki a turpisságot."

Ötévesen még meg-megpróbálkoztak efféle csibészségekkel, de többnyire már az első mondat után lebuktak. Az édesanyjukat és az édesapjukat csak nagyon ritkán tudták átverni. Egyszer az egyik filmjük forgatásán a papájuk azt kiáltotta Mary-Kate-nek, hogy "Ashley, gyere ide, szeretnék kérdezni valamit". Az egész stáb kacagott. Egyébként nem igen használták ki a hasonlóságot, nem cseréltek helyet az iskolapadban, nem feleltek egymás helyett, és nem mentek el egymás randijára sem.

 

"2004 májusában Mary-Kate súlyos sérüléseket okozott egy férfinak, akit elütött."

Az igaz, hogy az ifjú színésznő friss jogosítvánnyal rendelkezett, és az is tény, hogy május 21-én karambolozott, de az állítás többi része csak a média fantáziájának szüleménye. Mary-Kate egy autópályán haladt a testőre mögött, és hiába lépett a fékre, nem tudott megállni, ezért nekiütközött a férfi kocsijának. Mint kiderült, a balesetet a fék hibája okozta. Szerencsére az ijedtségen kívül senkinek sem esett baja.

 

"Mary-Kate megpróbálta eltitkolni, hogy anorexiás."

Különbséget kellene tenni az "eltitkolás", illetve a "magánélet szentségének megőrzése" között. Mary-Kate komoly problémákkal nézett szembe 2004 nyarán, olyan rendellenességgel kezelték, amely világszerte rengeteg fiatal lány életét keseríti meg. Kisebb gondja is nagyobb volt annál, mint hogy újságíróknak meséljen a kínjairól, vagy hogy megossza a rajongóival a bánatát. Az első és legfontosabb az volt számára, hogy helyrejöjjön, és ez a jelek szerint sikerült is. Nem eltitkolta a próblémát, hanem úgy döntött, hogy nem beszél róla.

 

"Mary-Kate-nek fiatal kora ellenére már drogproblémái is voltak."

Mary-Kate intelligens ifjú hölgy, és nagyon is tisztában van azzal, hogy a drogok nem csak testileg, de lelkileg is megnyomorítják a fogyasztójukat. Abban az időben, amikor ezek a pletykák szárnyra kaptak és futótűzként terjedtek az interneten, épp az anorexia nervosa ellen küzdött, komoly orvosi felügyelet mellett táplálkozott és élt. Már csak ezért sem lehetett volna alkalma, hogy tiltott szereket vegyen magához. Azt a magazint, amelyik közölte ezt a sztorit, 2005. február 16-án beperelték az ikrek, és imidzsük rombolása miatt körülbelül 40 millió dolláros kártérítésre tartottak igényt.

 

"Egy neves férfimagazin számára készítettek aktfotókat."

Ahogy Mary-Kate és Ashley betöltötte a tizennyolcat, jóval nagyobb szabadságuk lett. Ám valójában nem változott meg a gondolkodásuk és a világról alkotott véleményük. Egyikük sem szorul rá efféle felhajtásra, és még egyetlen lap ajánlatára sem mondtak igent. Az Olsen ikrek filmjei meztelenkedés nélkül is kasszasikert hoztak eddig, és valószínű, hogy ez így lesz később is. Ugyan 2008 márciusában újra felmerült, hogy a "nyuszis" magazin ostromolja őket egy visszautasíthatatlan ajánlattal, ám egyelőre erről semmiféle hivatalos információ nem látott napvilágot.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves Nevtelen!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.07.15 23:08)

Sajnálom, de biztosan sokan vannak még ezzel így. Dalmácia

olsen ikrek

(nevtelen, 2009.07.15 15:23)

sziasztok mi vagyunk a kedvenc rajongoitok!

Kedves Ravasz Éva!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2008.12.21 16:53)

Örülök, hogy egyezik a véleményünk, ugyanis az Olsen ikrek szerintem is nagyon szépek. Tényleg vicces lehet, hogy még a szüleitek sem tudnak titeket megkülönböztetni. Akkor biztosan nagyon hasonlítotok. Én is szerettem volna egy ikertestvért, dehát nekem nem adatott meg. Tényleg biztosan tök jó lehet!

szentes béládi u /1

(ravasz éva, 2008.12.21 12:52)

sziasztok!gyönyörüek vagytok mi is ikrek vagyunk ravasz éva és ravasz kitti és még a szüleink se tudnak meg külömböztetni tök jó!

Kedves Klaudia 1999!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2008.12.19 19:06)

Örülök, hogy az oldalamról valami új dolgot tudhattál meg. Nagyon örülök, hogy új információkat adhattam át neked az oldalon keresztül! Ez a jel pedig: ), egy mosolygós száj lenne? Ha igen, akkor nagyon köszönöm a "mosolyt"! Boldog karácsonyt és örömökben gazdag új évet kívánok! Üdvözlettel: Dalmácia, a szerkesztő

)

(klaudia 1999, 2008.12.19 17:30)

az durva ezeket nem is halottam