Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Íme a legújabb és legfrissebb hírek az oldalamon. Legfelül a legRÉGEBBI, legalul a legÚJABB:

 

2010. május 9.: írtam még dolgokat a TUDTAD? menübe és kijavítottam a CSALÁDFA menüpontot, valamint írtam még valamicskét a VÁZLAT menüpontba is

 

2010. május 9.: megszerkesztettem a SZTÁRHASONMÁSOK menüpontot

 

2010. június 17.: megírtam a HAPPY BIRTHDAY! menüpontot, frissítettem a BEMUTATKOZÁS menüt

 

2010. június 18.: sajnos tovább kellett írnom a FEKETELISTA menüpontot, mert találtam egy oldalt, ami lopott tőlem 

 

2010. június 21.: ABC sorrendbe rendeztem a menüket, végre! 

 

2010. július 14.: Szuper! Végre lett időm, és csináltam az oldinak új design-t, fejlécet és üdvözlőtáblát.

 

2010. július 15.: sajnos tovább kellett írnom a FEKETELISTA menüpontot, mert találtam egy oldalt, ami lopott tőlem 

 

2010. július 21.: Új sztár került fel a SZTÁRHASONMÁSOK menüpontba; töröltem a STATISZTIKÁK menüpontot, mert nem írtam bele semmit, nem volt Olsenes és nem volt értelme :), valamint tovább írtam az ÉLETRAJZ és AZ IKREK MONDJÁK menüket, és egy új menüt is csináltam, a címe: MARY-KATE AND ASHLEY IN ACTION!

 

2010. július 23.: Tovább írtam a MARY-KATE AND ASHLEY IN ACTION! menüpontot

 

2010. augusztus 4.: Új képek a KOZMETIKA menüpontba

 

2010. augusztus 7.: fantasztikus új menüpont: VALLOMÁS!!!!!! Érdemes megnézni! Valamint új video a VIDEOK menüpontba, és a FŐOLDALRA MARY-KATE ÉS ASHLEY EGYIK ZENÉJE!!!

 

2010. augusztus 8.: Megszerkesztettem az ASH, MK ÉS SONNY, A SZTÁRJELÖLT menüpontot, és sajnos új oldal került fel a FEKETELISTA menüpontba :( És egy jó hír is: 2 új menüpont: ASHLEY SMINKJE, MARY-KATE SMINKJE, valamint a FILMZENÉK, SAJÁT ALBUMOK menübe beírtam az Our Lips Are Sealed album tracklistáját.

 

2010. augusztus 10.: belekezdtem az ASHLEY SMINKJE menüpontba

 

2010. augusztus 11.: Sajnos új oldi került fel a FEKETELISTA menüpontba. Átneveztem a RUHADARABOK menüpontot OLSEN-DIVAT menüpontnak. Új képek és infók az OLSEN-DIVAT menüpontba. Új képek az OLSENÉK VÁSÁROLNAK menüpontba. Sok új kép a FURCSA KÉPEK menüpontba. Új menüpont PAPARAZZI KÉPEK címmel, amit már meg is szerkesztettem. Új képek az ÁLLATVÉDŐK AZ IKREK ELLEN menüpontba.

 

2010. augusztus 12.: Befejeztem az OLSEN-DIVAT menüpontot. Új kép a SZŐRMÉS IGAZSÁG és az ÁLLATVÉDŐK AZ IKREK ELLEN menüpontba. Új képek az OLSEN KONTRA LOHAN menüpontba.

 

2010. augusztus 14.: 2 új álom az Olsenekkel álmodtam menüpontba.

 

2010. november 3.: új cikk a VALLOMÁS!!! menüpontba, új cikk az ASHLEY UTAZIK menüpontba, új cikk az ESKÜVŐ menüpontba, amit ráadásul fel is újítottam, teljesen megszerkesztettem az ASHLEY ESKÜSZIK? - AZ IGAZSÁG menüpontot, új cikk a MARY-KATE SZAKÍTÁSA menüpontba