Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Full House - The Complete Seventh Season

 

Full House - The Complete Fifth Season

 

Full House - The Complete Eighth Season

Bír-Lak (Full House) (sorozat)

Készült: 1987-1995.

Mary-Kate és Ashley szerepe: Michelle Tanner

Röviden: Tannerék az első pillantásra teljesen átlagosnak tűnnek, mégis a legviccesebb kalandokon esnek át. Az apa, Danny egyedül neveli három lányát, D.J.-t, Stephanie-t és Michelle-t. Persze, akad segítsége, de nem biztos, hogy jól jár vele. Sógora, a rockzenész Jesse és a humorista Joey időnként több bajt csinálnak, mint a gyerekek, sőt, egy idő után úgy tűnik, inkább ők szorulnak rá az apróságok segítségére. 

 

 

  

 

 

 

 

 

Irány a nagyi! (To Grandmother's House We Go)

Készült: 1992. 

Mary-Kate szerepe: Sarah Thompson

Ashley szerepe: Julie Thompson

További főszereplők: Cynthia Geary, J. Eddie Peck

Röviden: Julie és Sarah ötéves kislányok, akik véletlenül fültanúi lesznek, amikor az édesanyjuk azt mondja: szeretne egy kis pihenőt. Elhatározzák, hogy megoldják a gondot, csomagolnak, és minden segítség nélkül lelépnek a vidéki nagyihoz. Útközben természetesen elvesznek, a mama hívja a rendőrséget, egy csomó galibát okoznak, de a végén egy postás segítségével hazajutnak.

 

 

Két tojás száz bajt csinál (Double, Double, Toil & Trouble)

Készült: 1993.

Mary-Kate szerepe: Kelly Farmer

Ashley szerepe: Lynn Farmer

További főszereplők: Cloris Leachman

Röviden: Kelly és Lynn egy sírásótól különös történetet hall. Nagynénjük, Agatha mágikus holdkövet talált, és ikertestvére, Sophia ellen vetette be, hogy megmérgezze a lelkét. Az átkot csak az ikrek tudják feloldani, méghozzá az amúgy is félelmetes mindenszentek éjjelén. A helyzetet bonyolítja, hogy ha nem járnak sikerrel, az átok állandósul, így Lynnen és Kellyn múlik, hogy a nagynéni felszabadul-e vagy sem. Kis hőseink azonban talpraesettek és vagányak, ezért ellenségüknek semmi esélye...

 

 

Vadnyugati galiba / Ketten a nyeregben (How The West Was Fun)

Készült: 1994.

Mary-Kate szerepe: Suzie Martin

Ashley szerepe: Jessica Martin

Röviden: Gyönyörű tájak, bájos gyerekek, állatok, kaland - minden együtt van ebben a történetben, ami a filmes receptkönyv szerint a sikerhez szükséges. Suzie és Jessica édesapjukkal a nagymamájuk farmjára mennek, és mindent megtesznek azért, hogy megállítsák Bart Gifooley-t, aki gigantikus terveket szőve vidámparkot akar létrehozni a családi birtok helyén. Bár a nagy hatalmú üzletember biztos a dolgában, az ikrekkel szemben nincs esélye.

 

 

Kettőn áll a vásár (It Takes Two)

Készült: 1995.

Mary-Kate szerepe: Amanda Lemin

Ashley szerepe: Alyssa Callaway

Sztár közreműködők: Steve Guttenberg, Kirstie Alley

Röviden: Amanda és Alyssa olyan, mint két tojás. Ugyanazon a napon születtek, külsőre teljesen egyformák, viselkedésre mégis teljesen mások. Egyikük mérhetetlen fényűzés közepette nevelkedik, másikuk nevelőszülőtől nevelőszülőig vetődik. Igazi kalandjaik akkor kezdődnek, amikor egy nyaralás alkalmával véletlenül találkoznak, és elhatározzák, hogy Alyssa édesapját és Amanda kísérőjét összehozzák. A probléma csak az, hogy Mr. Callaway épp nősülni készül, Amandát pedig egy furcsa család örökbe akarja fogadni, ráadásul a két lányt véletlenül elcserélik...

 

 

2x2 néha sok(k) (Two Of A Kind) (sorozat)

Készült: 1998.

Mary-Kate szerepe: Mary-Kate Burke

Ashley szerepe: Ashley Burke

Röviden: Kevin Burke elfoglalt egyetemi professzor, aki tizenkét éves ikerlányaival él. Felesége négy éve meghalt, azóta egyedül neveli a lányait. Burke elfoglaltsága miatt azonban nevelőnőt keres a gyermekeihez, aminek éppen ideje is, mert Ashley és Mary-Kate már nem vele akarja megbeszélni serdülőkori problémáit, ehhez inkább egy "nagylányra" volna szükségük.

 

 

 

 

 

 

Anya kerestetik (Billboard Dad)

Készült: 1998.

Mary-Kate szerepe: Emily Tyler

Ashley szerepe: Tess Tyler

Röviden: Tesst és Emilyt édesapjuk neveli, aki rettentően elfoglalt, és hogy csak a munkájára koncentrálhasson, már jó ideje nem randevúzik, nem jár szórakozni. Az ikrek elhatározzák, hogy segítenek rajta, és egy kis festék, valamint egy óriásplakát segítségével a feje tetejére állítják a férfi életét. Tervük működik, Mr. Tyler megtalálja az igazit, de valaki azon ügyködik, hogy szétszakítsa a szerelmeseket. Tess és Emily azonban agyafúrtabbnak bizonyul a rosszakarónál. Vajon létezik szerelem első látásra, vagy ez ennél kissé bonyolultabb?

Az ikrek nem bíznak semmit a véletlenre! Emily és Tess Tyler elhatározzák, ha törik, ha szakad, párt kerítenek apjuknak. És hogyan is lehetne jobban felhívni a nők figyelmét egyedülálló apjukra, mint egy kis festék és egy óriásplakát segítségével? Az "apróhirdetés" természetesen beválik, és nők ezrei rohamozzák meg a sikeres szobrászt... de valahogy egyik sem az igazi. Mikor Max végül megismerkedik a bájos Brooke-kal, a lányok megnyugodva dőlhetnek hátra, hiszen ez aztán igazi szerelem első látásra. Nem is sejtik, hogy a boldog végkifejletig még mindnyájukra rengeteg kaland vár. Sok-sok nevetés, rengeteg félreértés, és nem várt fordulatok teszik az Olsen-ikrek filmjét igazán szórakoztató családi mozivá.

A film hivatalos honlapja: http://billboarddad.warnerbros.com/

 

 

Csapat csere (Switching Goals)

Készült: 1999.

Mary-Kate szerepe: Sam Stanton

Ashley szerepe: Emma Stanton

Röviden: Sam és Emma ifjú focisták, akik két különböző csapatban játszanak. A sors fintora, hogy mindketten szívesen cserélnének helyet a másikkal, és azt az első adandó alkalommal meg is teszik. A problémák akkor kezdődnek, amikor Samet randira hívja az a srác, akibe Emme szerelmes, ráadásul édesapjuk csapata - amelyben eredetileg Emma játszott - vesztésre áll. A cselekre az ikrek édesanyja jön rá, közbelép, és a történet happy enddel végződik.

A film hivatalos honlapja: http://www.switchinggoals.com/

 

 

Párosban Párizsban (Passport to Paris)

Készült: 1999.

Mary-Kate szerepe: Melanie Porter

Ashley szerepe: Ally Porter

Röviden: Ally és Melanie Párizsba utazik vakációzni, ahol nagyapjuk nagykövetként tevékenykedik. Természetesen sok-sok csinos francia sráccal találkoznak, egy szupermodellel is, és kiválóan érzik magukat. Nagyapjuk azonban igen szigorú, túl komolyan vesz mindent, ezért az ikrek úgy döntenek, megmutatják neki, hogyan engedheti el magát. Ez a film az egyik legkönnyedebb mozijuk, komoly konfliktus nélkül, mégis rendkívül szórakoztató.

Allyt és Melaniet látogatóba küldik a nagypapához Párizsba, ahol a két lány nemcsak Franciaországba szeret bele végzetesen, de a két francia fiúba is! Mopedre pattanva ismerkednek Párizs látnivalóival, szereznek új barátokat és próbálnak kicsit előbb járni, mint karót nyelt kísérőjük, Jeremy. Vásárlás a párizsi üzletekben, a Notre Dame felfedezése, esti randevú az Eiffel-toronynál - mademoselle Mary-Kate és Ashley minden élvezetbe bele akarnak kóstolni, amit a csodálatos város nyújthat. Aki velük tart, biztos lehet benne, hogy varázslatos élményekben lesz része! Kalandra fel!

A film hivatalos honlapja: http://www.passporttoparis.com/

 

 

Ne szólj szánk / Egy szót se (Our Lips are Sealed)

Készült: 2000.

Mary-Kate szerepe: Maddy Turtleby

Ashley szerepe: Abby Turtleby

Röviden: Maddy és Abby szemtanúi lesznek egy gyilkosságnak, és mivel ők a koronatanúk, bekerülnek az FBI különleges tanúvédelmi programjába. A lányok azonban képtelenek tartani a szájukat, személyazonosságguk titkát folyton elkotyogják, ezért kénytelenek újabb és újabb városba költözni, hogy újrakezdhessék az életüket. Utolsó esélyként Sydney-be, Ausztráliába utaznak, ahol hajszál híján újabb baklövést követnek el, de rájönnek, hogy az életük múlik azon, hogy tartják-e a szájukat. Sajnos valaki mégis megtalálja őket. Vajon túlélik a kalandot?

A film hivatalos honlapja: http://mary-kateandashley.com/ourlipsaresealed

 

 

Ketten a slamasztikában (Winning London)

Készült: 2001.

Mary-Kate szerepe: Chloe Lawrence

Ashley szerepe: Riley Lawrence

Röviden: Chloe, Riley és barátaik Londonba utaznak az ENSZ-vetélkedő nemzetközi fordulójára. Miközben minden erejükkel arra törekszenek, hogy megnyerjék a versenyt, számos barátság és szerelem szövődik. Riley egy régi barátjával jön össze, Chloe viszont tovább bonyolítja a dolgot, mivel az ellenfél csapatának egyik tagjával szűri össze a levet. Ez számos problémához vezet, de az ikrek végül megoldják a gondokat.

A film hivatalos honlapja: http://www.winninglondon.com/

 

 

Karibi vakáció (Holiday In the Sun)

Készült: 2001.

Mary-Kate szerepe: Madison Stewart

Ashley szerepe: Alex Stewart

Röviden: A Stewart család úgy dönt, hogy februárban néhány hétre a Bahamákra utazik vakációzni Graysonékkal, akikkel már egy ideje jó barátságban vannak. Alex szerelembe esik Jordannel, aki az Atlantis nyaralóhely egyik alkalmazottja. A szintén itt vakációzó gazdag lány, Brianna Wallace viszont folyamatosan azon ügyködik, hogy a bimbózó románcot megtorpedózza. Madison Scottot választja, de kapcsolatuk nem bizonyul tartósnak, és végül Graysonék fiával gabalyodik össze. Időközben Alex szerelmét lopással vádolják meg, és az ikreken a sor, hogy bebizonyítsák: a vád alaptalan.

A film hivatalos honlapja: http://www.mary-kateandashley.com/holidayinthesun

 

 

So Little Time - Boy Crazy (Vol. 2)

So Little Time - School's Cool (Vol. 1)

So Little Time - Hangin' Out (Vol. 4)

So Little Time - About Family (Vol. 3)

 

Az ikrek Malibuból (So Little Time) (sorozat)

Készült: 2001.

Mary-Kate szerepe: Riley Carlson

 

Ashley szerepe: Chloe Carlson

Röviden: Riley és Chloe Carlson tipikus tinédzser testvérpár. Riley, csakúgy mint apukája, Grant, kedves és befelé forduló. Ám apukájával ellentétben Riley úgy gondolja, hogy szülei még mindig összetartoznak, és titkos összeesküvésekkel újra össze szeretné hozni őket. Riley további szerencsétlenségére szerelmével üldözi őt a túlbuzgó iskolatárs, Larry, aki bármilyen őrültségre képes, hogy a lány figyelmét magára vonja. Chloe pedig, mint sikeres anyukája, Macy, rámenős és sikerre törő. Chloét különösen érdeklik a csintalan fiúk, és semmi sem tudja megállítani abban, hogy érdeklődésüket felkeltse, még az iskolai megrovások sem! A tűzről pattant dadus, Manuelo segítségével a két lány sikeresen egyensúlyoz az excentrikus életstílusú szülők között. A divat világában nagy befolyással rendelkező anyuka egy tengerparti villában él Malibun, míg az apuka az egyszerűbb életet kedvelve egy szokványos kis lakókocsiban él a sziklaparton az óceán felett. Amikor a két szülő útja újra keresztezi egymást, csakúgy szikrázik a levegő.

 

 

Ikertúra (Getting There)

Készült: 2002.

Mary-Kate szerepe: Kylie Hunter

Ashley szerepe: Taylor Hunter

Röviden: Az ikrek betöltik a tizenhatot, és megkapják a jogosítványukat. Mi mást tehetnének, mint hogy autóba ülnek barátaikkal, és Salt Lake Citybe utaznak, hogy megnézzék a téli olimpiát. Útközben megállnak ebédelni, de valaki ellopja az autójukat, és innentől kezdve egyre több problémával kell szembenézniük. A társaság felbomlik, lekésik a repülőgépet, és bár kiválóan érzik magukat az úton, végül nem sikerül megérkezniük az olimpia helyszínére.

A film hivatalos honlapja: http://www.mary-kateandashley.com/getting_there

 

 

Római ikervakáció (When In Rome)

Készült: 2002.

Mary-Kate szerepe: Charli Hunter

Ashley szerepe: Leila Hunter

Röviden: Az ikrek megkapják életük nagy lehetőségét egy híres olasz divat- és szórakoztatóipari cégnél, és már alig várják, hogy megnézhessék Rómát. Csodálatosan érzik magukat, imádják a várost, de rögtön az első napon komoly problémával kell szembenézniük: kirúgják őket. A cég nem indokolja meg a döntést, ezért a lányok maguk próbálják kideríteni az okokat.

Charli és Leila izgatottan készülnek első gyakornoki állásukra egy divatcégnél Rómában. Nagy meglepetésükre azonban alighogy megérkeznek, kirúgják őket. Vajon miért? Az ikrek elhatározzák, hogy utánajárnak a furcsa döntésnek. A nyomozás során a két testvér felfedezi az örök várost - a Trevi-kutat, a Kolosszeumot, a Spanyol lépcsőt - és hajthatatlanul kutatják menesztésük okát. Szerelem, izgalom és intrika egy felejthetetlen utazás során a Római ikervakációban.

 

 

 

The Challenge

The Challenge (A kihívás)

Készült: 2003.

Mary-Kate szerepe: Shane Dalton

Ashley szerepe: Lizzie Dalton

Röviden: Shane és Lizzie két éve távol él egymástól, és igaz, hogy külsőre teljesen egyformák, de egyébként totális ellentétei egymásnak, és egyáltalán nem jönnek ki jól. Amikor mindkettőjüket kiválasztják egy túlélő-show-ra, a The Challenge-re, kénytelenek megbarátkozni, és megtanulják, hogyan tehetik félre az ellentéteiket, hogyan dolgozhatnak együtt céljaik eléréséért, és bizony rengeteg dilemmát vet fel a helyzetük.

 

 

 

 

New York Minute (Widescreen Edition)

New York-i bújócska (New York Minute)

Készült: 2004.

Mary-Kate szerepe: Roxy Ryan

Ashley szerepe: Jane Ryan

További főszereplők: Eugene Levy, Andy Richter

Röviden: A tizenhét éves Jane Ryan felvételi beszélgetésre készül New Yorkba, hogy elnyerhesse álmai külföldi ösztöndíját. Ikertestvére, a zenei karrierről ábrándozó Roxanne is a Nagy Álmába tart. Ő egy videoklipben szeretne szerepelni, amelytől azt reméli, hogy kedvenc bandája közelébe kerülhet, és átadhatja nekik saját felvételeit. Ám az ikrek terve kudarcba fullad, amikor Jane miatt zűrzavaros feketepiaci tranzakcióba keverednek. Sok-sok kalamajka után végül mindketten elérik a céljukat.

Végre elkészült az Olsen-ikrek új mozifilmje, amelyben New York őrült forgatagában láthatjuk viszont a két lányt. Az eminens Jane Ryan Manhattanbe utazik, hogy részt vegyen egy tanulmányi versenyen. Ikertestvére, a zabolátlan Roxy Ryan egy klipforgatásra érkezik ugyanide. Az egymásra allergiás lányok még nem tudják, mi is vár rájuk a nagyvárosban. Roxyt egy vadászkutya szívósságával üldözi a lógós diákok réme, Mr Lomax, az iskolafelügyelő. Jane pedig a szenátor falánk kutyájával és Bennie Bang csempésszel kerül összetűzésbe. Szerencsére a lányoknak jóképű segítőik akadnak, és ha nagyon kell, egymást is kihúzzák a slamasztikából.

 

 

Factory Girl

Mary-Kate önálló filmje

Készült: 2006.

Mary-Kate szerepe: művészeti galéria tárlatvezetője (név nélküli szerep)

Röviden: Az Edie Sedgwick és Andy Warhol kapcsolatáról szóló moziból végül kivágták Mary-Kate jelenetét.

 

Nancy ül a fűben (Weeds)

Mary-Kate önálló filmje

Készült: 2007.

Mary-Kate szerepe: Tara Lindman

Röviden: A népszerű sorozatban Mary-Kate 8 epizódon keresztül alakította a szigorúan vallásos ifjú hölgyet, aki nem veti meg a füvet, és szerelmi kalandba bonyolódik a címszereplő Nancy fiával.

 

The Wackness

Mary-Kate önálló filmje

Készült: 2008.

Mary-Kate szerepe: Union

Röviden: Egy pszichiáter drogokért cserébe vállalja a függőségben szenvedő tinédzser kezelését, és a helyzetet tovább bonyolítja, hogy néhány találkozás után a fiú szerelmes lesz a doki lányába...

 

 

 

További filmjeik:

 

Mary-Kate & Ashley in Action (Volume 1)

Mary-Kate and Ashley in Action (Ikrek akcióban)

 

 

 

The Adventures of Mary-Kate & Ashley - The Case of the U.S. Spac

The Adventures of Mary-Kate & Ashley - The Case of Thorn Mansion

The Adventures of Mary-Kate & Ashley

 

 

 

The Amazing Adventures of Mary-Kate & Ashley

The Amazing Adventures of Mary-Kate & Ashley

 

 

 

The Favorite Adventures of Mary-Kate & Ashley

The Favorite Adventures of Mary-Kate & Ashley

 

 

 

Mary-Kate & Ashley Christmas Collection

Mary-Kate and Ashley's Christmas collection (Mary-Kate és Ashley karácsonyi kollekciója)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Over therapist long-acting gliomas excesses, money.

(inehujuvubeq, 2019.03.23 17:24)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Buy Prednisone Online[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

2012 02 19

(princeton, 2012.02.19 08:17)

sziasztok nem tudjátok hogy mi acím annak a filmnek mikor még kicsi és egy táborban találkoznak össze és ott jönnek rá hogy ikrek és helyet cserélnek???

Re: 2012 02 19

(erika, 2015.10.16 20:02)

gdssssssssss

(SZERETLEK, 2014.04.26 12:43)

Ez igen COOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

filmjeikggggggggg

(Petra, 2010.08.08 17:14)

szia!

szeretném megkérdezni, h. aZ iKREK aKCIÓBAN-T LEHET KAPNI VALAHOL!?????
és, h. milyen jellegű a Mary-Kate and Ashley Karácsonyi kollekció?

Kedves Ramóna!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.10.11 10:47)

Először is elnézést, hogy csak most írok. Nagyon örülök neki, hogy ennyire szereted az Olsen ikreket. Sajnos én nem láttam a Kihívás-t, de biztos nagyon jó volt. Klassz, hogy ilyen sok Olsen-filmed van. Szia: Dalmácia

Olsen

(Ramóna, 2009.08.21 16:36)

Én imádom a filmjeiket és őket is ! Ma ( 2009.agu.21. péntek) volt a kihívás nagyon klassz volt fel is vettem így már 10 filmem van tőlük. De még szeretnék párat.

Kedves Rea, Liana és Niki!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.07.05 08:47)

Nem tudom, melyik az igazi neved, de azt igen, hogy ez a 3 személy ugyanaz, ugyanis megnéztem az IP címet és teljesen megegyezik. Nem egészen értem, miért írod Rea néven, hogy imádod az ikreket, aztán meg Liana néven, hogy mindenki hülye, aki szereti őket, és végül Niki néven, hogy mit képzelsz magadról Liana. Döntsd el kérlek, hogy szereted őket vagy nem? Ha igen, az remek, ha nem, akkor szíved joga, csak nem teszed jól. Szia: Dalmácia

liana mi

(niki, 2009.06.27 20:10)

mit kébzelsz magatrol liana

haha

(liana, 2009.06.27 20:07)

mindenki hülye aki szereti az olsen ikreket

olsen ikrek

(rea, 2009.06.27 20:04)

mary-kate ashley olsent imádom

Kedves Diaaa!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.06.08 19:30)

Pontosan, és még ott vannak a mellékszerepek, a videoclipek, a Dualstar, a ruhák, a könyvek és még sok más. Szia: Dalmácia

diabagi@citromail.hu

(Diaaa, 2009.05.31 11:04)

Aztaaaa (H):D ennyi filmet leforgatni :O csoda,hogy kibírták huh:D