Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ezt a menüpontot azoknak a "kedves" látogatóknak küldöm, akik RENGETEGET loptak az oldalamról, ide ugyanis ők kerülnek fel!

 

Köszönöm MKAfan nevű látogatómnak, hogy figyelmeztetett - többször is!

 

 

1. számú lopós oldal

A www.mary-kateandashley.eoldal.hu előbb szinte a fél weboldalamat ellopta! Rengeteg menüt és még a honlapom leírását is! Végül úgy tűnt, hogy leszedi a lopottakat, de most megint ellopott egy menüt: A SULI! És letiltotta az IP címemet, hogy ne tudjak neki hozzászólást írni, és ne tudjam neki megírni, hogy mekkora egy TOLVAJ! Pedig még tanácsot is akartam neki adni, hogyan szerkessze a honlapját lopások nélkül! Remélem, az eOldal hamarosan intézkedik!

 

 

2. számú lopós oldal

A www.olsen.eoldal.hu eleinte rengeteget lopott! Aztán sokat leszedett, de néhány lopott menü még mindig van a honlapján! Ezek: ÁLLATVÉDŐK AZ IKREK ELLEN, OLSENEK A TUDORKÁBAN, és bár a LOHAN KONTRA OLSEN menü tartalmát nem tőlem lopta, de a címét igen! Remélem, az eOldal hamarosan intézkedik az ügyben!

 

3. számú lopós oldal

A www.marykateashley.eoldal.hu is nagyon sokat lopott! Ezeket a menüket: KARRIER, IKREK A SIMS-BEN, VICCEK, ASHLEY EGY NAPJA, ASHLEY BARNA HAJJAL!, ASHLEY SZERELMÉRŐL. Még szerencse, hogy az oldijához (ha egyáltalán annak nevezhető) lehet hozzászólást írni, és még az e-mail címe is ki van írva, úgyhogy kapcsolatba tudok lépni a tolvaj szerkesztővel. És még ő írja ki a "honlapja" főoldalára, hogy Ne lopj!

 

Ezt a menüt lopjátok el, internetes tolvajok! Szégyelljétek magatokat!!!

 

Köszönöm az eOldal csapatának a végtelen türelmet és kedvességet, és hogy hatásosan intézkedtek az ügyben! Köszönöm azoknak a látogatóimnak, akik mellettem állnak, többek között MKAfannak, aki felvilágosított a lopásokról, tanácsot adott és kiállt mellettem. Kérlek, ha bárki bárhol bármilyen lopást észlel az oldalamról, írjon ide, a Hozzászólásokhoz, a Vendégkönyvbe vagy az alábbi e-mail címre: olsen.verseny@freemail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Olsen-fan

(Éva, 2012.11.29 08:24)

Mekkora egy hülye aki lop a mások oldaláról.És az nem veszi figyelembe a tolvaj hogy mennyi munka van benne

Lopás!

(Estefanía, 2011.02.13 18:24)

Miért létezik lopás? Értelme nincs.

Re: Lopás!

(L, 2011.04.24 12:53)

Van értelme saját magának elmenti a képet vagy kimásolja a szöveget amivel a kedves szerkesztő nagyon sokat dolgozott !! Ebbe te is belegondolhatnál h*lye liba !