Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ASHLEY OLSEN TÉNYLEG FÉRJHEZ MEGY!!!

MOSTMÁR BIZTOS!!!

A MOSTANI, LEGFRISSEBB HÍREKET A MENÜ LEGALJÁN TALÁLOD!!!

 

 

 Régen:

Csodálom, hogy az újságok és a tévék még nincsenek tele ezzel, ám a Story magazin hivatalos weboldalán, a storyonline.hu-n, a velvet.hu-n, illetve az Epizód és az IM című magazinokban mégis megtalálható néhány cikk.

A storyonline.hu weboldalon először csak ez jelent meg:

A hírek szerint Ashley Olsen egy olyan színésszel randizik, akinek neve igencsak magyaros hangzású. Az újdonsült párt egy New York-i étteremben látták édes kettesben a múlt héten. Az amerikai gyereksztárként felcseperedett Ashley Olsen szemet vetett a 30 éves Justin Barthára. Egy szemtanú, aki látta őket egy étteremben, azt mondta a találkozóról: "Randinak látszott". Az étkezési zavarral küzdő ikrek egyik fele egy régi vágású úriembert zsákmányolt Justin személyében, aki még az ajtót is kinyitotta a színésznő előtt, amikor távoztak, árulta el a szemtanú a The New York Post-nak. Na ugye, hogy magyar, hiszen híresen udvarias nép vagyunk. De komolyra fordítva a szót: a Bartha azért elég jellegzetesen magyar hangzású. Mivel életrajzából kiderült, hogy zsidó vallású, akár az is elképzelhető, hogy nagyszülei a deportálások elől menekültek Amerikába, mint oly sokan. Justin egyébként ügyes fiú: karrierjét a kamerák mögött kezdte produkciós asszisztensként, majd 1999-ben a Tag című filmben került az objektív másik oldalára. Néhány éve írt és rendezett egy rövid filmet a Highs and Lows címmel. A pletykák szerint azonban ez az úriember igencsak heves természetű, híres dühkitöréseiről. Egy ismeretlen nyilatkozó szerint: "Egy kicsit flúgos". Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, amikor idén februárban az Oscar díjkiosztó partiján mindenki előtt ordítozott aktuális szerelmével, aki néhány hónappal azelőtt szakított vele. Amiben láthattad Mr. Barthát: A nemzet aranya - Titkok könyve (2007), Anyám nyakán (2006), A nemzet aranya (2004), Gengszter románc (2003). Most készülő The Rebound című romantikus komédiájában nem más, mint a ragyogó Catherine Zeta-Jones partnere.

A fenti cikk eredeti változatát képekkel együtt megtekintheted ezen a weboldalon: http://www.storyonline.hu/vilaghir/magyar_szinesszel_randizik_szexisebbik/8292/

 

 

Majd a Story magazin weboldala megjelentette az esküvőről szóló cikket is:

Ashley közel másfél millió dollárt (kb. 300 millió forint) fog költeni közelgő esküvőjére, így az ő lagzija is bevonul a világ legdrágább esküvői közé. Ashley Olsen ugyan még csak első komoly kapcsolatát éli, Justin Bartha színésszel, de 7 hónap együtt járás után máris az esküvőjüket tervezgetik. Amiről egy biztos: nagyon drága lesz! Ashley álmai esküvőjét tervezgeti, mely a francia Riviérán lenne, a világ egyik legdrágább luxusszállodájában, a Hotel du Cap Eden Rocban, ahol 3 éjszakáért közel 500 ezer dollárt fognak fizetni. A színésznő kedvenc tervezőjét, Karl Lagerfeldet kéri fel, hogy tervezze meg esküvői ruháját, mely ára szintén milliós nagyságrendű lesz. Érdekes, hogy a luxus esküvő menüjét mexikói kaja fogja szolgálni, a taco, a tortilla, quasadias lesz a főfogás. Miközben az asztaldíszítésre további 100 ezer dollárt költ, mert Ashley ragaszkodik hozzá, hogy kedvenc virágosától, Hollywoodból érkezzenek a kompozíciók. Mindenesetre sok boldogságot az ifjú párnak!

Így szól a storyonline.hu-s cikk. Az eredeti cikket képekkel együtt a következő címen tekintheted meg: http://www.storyonline.hu/vilaghir/ferjhez_megy_ashley_olsen/11632/

 

Szerencsére azért néhány magazin, köztük az Epizód magazin is törődik az Olsen lányokkal, így a IX. évfolyam 46. számában (amely 2008. november 12-én jelent meg) megtalálható az Ashley esküvőjéről szóló cikk:

Ashley férjhez megy! Igaz, hogy az Olsen lánynak ez az első komoly kapcsolata, és még csak hét hónapja járnak, ennek ellenére mégis hozzámegy Justin Barthához, a "Nemzet Aranya" című film sztárjához. A dolog pikantériája azonban nem is ebben rejlik, hanem abban, hogy az álomesküvő közel háromszázmillió forintot kóstál! A ceremóniát a francia Riviérára tervezik, és egy méregdrága luxusszállodában laknak majd. A színésznő esküvői ruháját Karl Lagerfeld tervezi, ami szintén nem lesz olcsó mulatság! Meglepő viszont, hogy az esküvői menü csupa mexikói ételből (pl. tortilla, taco) fog állni majd. És azt senki nem érti, hogyan passzol ez egy ilyen nagyszabású eseményhez...

 

Valamint íme mégegy weboldal, a velvet.hu, ami foglalkozik a dologgal:

A National Enquirer információi szerint a színésznő egy egymillió dolláros, a francia Riviérán megrendezett ceremónia keretében házasodna össze kedvesével, Justin Barthával. Az esküvőre természetesen hivatalos lenne Mary-Kate Olsen, valamint az ikrek 19 éves húga, Lizzie és 12 éves féltestvérük, Taylor, és két fivérük. Ashley Olsen emellett állítólag azt szeretné, ha Karl Lagerfeld tervezné meg a menyasszonyi ruhát, és Annie Leibovitz venné filmre a nagy eseményt.

 

 

Kép Ashley-ről:

 

 

 

 

 

 

 

Kép Justin-ról:

Justin Bartha at event of Anyám nyakán

  

 

 

 

Kép Annie Leibovitz-ről(ról): 

 

 

 

 

 

 

 

Kép Karl Lagerfeld-ről:

 

 

 

A fenti cikk eredeti változatát képekkel együtt megtekintheted ezen a weboldalon:

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/11/02/ashley_olsen_francia_eskuvore_vagyik#comments

 


Végül az IM magazin decemberi számában is jelent meg egy cikk, ám ebben nincs szó az esküvőről, csupán csak pár ártatlan mondat Ashley és Justin kapcsolatáról:

Hajrá Ashley! "Végre megtaláltam az igazit!" Ashley és Justin Bartha május óta randiznak, és azóta is lángol a szerelem.

Többet akarsz tudni Ashley kedveséről? Olvasd el: www.olsenlanyok.hu/cikkek/ashleyszerelmerol

 

 

MOST:

 

Ashley Olsen: Magyar származású fiút szeret

Végre mindkét Olsen iker megtalálta a szerelmet! Mary-Kate egy New York-i művésszel jár, testvére, Ashley pedig egy 33 éves színészbe, Justin Barthába szeretett bele. A fiatalember ugyan Detroit külvárosában született, de a felmenői között magyar is akad, innen azotthonosan csengő név. A párt Párizsban kapták lencsevégre, ahová a színésznő elkísérte kedvesét a Másnaposok találkozójára.

 

Megkérték a kezét

Bekötik az egyik Olsen lány fejét, méghozzá egy magyar származású fiú vezeti oltár elé! A színész, Justin Bartha, akivel két éve szerettek egymásba, a minap már meg is vette a jegygyűrűket. A 24 éves színésznő ikertestvére, Mary-Kate Olsen nem tagadja, hogy nagyon irigyli a húgát, ő ugyanis fél éve szakított a kedvesével, és azóta is magányos.