Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Téged is érdekel, hogy hogyan mesélnek életük fontos eseményeiről az Olsen ikrek? Még szép, hogy érdekel! És hogy mások hogyan vélekednek róluk? Naná, hogy érdekel! Íme:

Mary-Kate mondja a bátyjáról, Trent-ről: "Trent tipikus bátyó. Bár azóta már felnőttünk, még mindig úgy tekint ránk, mint a pici húgaira, és bármi történjék is, a védelmébe vesz. Persze előfordul, hogy piszkáljuk egymást, de valójában nagyon jóban vagyunk."

A Bír-Lak producere mondja a kisbaba Olsen ikrekről: "Amikor beszéltünk hozzájuk, ránk néztek azokkal a hatalmas szemeikkel, és biztos, hogy értették, amit mondtunk, mert rögtön reagáltak,"

Ashley mondja a Bír-Lak forgatásairól: "A legjobb az volt, hogy észre sem vettük, hogy dolgozunk. Minden nap egy érdekes kaland volt, és annyira megszerettük a légkört, hogy szinte felháborodtunk, amikor hétvégenként nem volt forgatás."

A Bír-Lak rendezője mondja a cseperedő Olsen ikrekről: "Ahogy egyre nőttek, kiderült, hogy nagyon tehetségesek, és hogy nem csak a véletlen műve volt, hogy annak idején, amikor a mamájuk betolta őket a stúdióba, valami azt súgta, ők kellenek nekünk."

Mary-Kate mondja önmagáról: "Amikor az Irány a nagyi! forgatásának vége lett, nagyon hiányzott nekem a filmben szereplő póniló. Elhatároztam, hogy elutazok hozzá Vancouverbe, teljesen egyedül. Szerencsére apu időben megtalált, és végül nem mentem sehová."

Ashley mondja a bátyjáról, Trent-ről: "Trent utálta, amikor kiskorunkban, otthon a lakásban rohangálva vettük fel a videoklipjeinket, ki lehetett őt kergetni a világból vele. Persze nem haragudott ránk, mert ő egy igazi, nagy bátyó, akire még akkor is számíthattunk, amikor éppen ellene eszeltünk ki valami csínytevést. "

Mary-Kate mondja a kiskori bulijukról: "Az első videónk után óriási bulit csaptunk. Emlékszem, annyira nagy dolog volt, hogy limóban ülünk. Azelőtt nem volt ilyesmiben részünk. Rettentő jól éreztük magunkat, hatalmasat buliztunk."

Ashley hozzáteszi: "Én még most is különleges dolognak tartom, ha limuzinnal visznek valahová."

Ashley mondja Mary-Kate-ről, amikor balettozni tanult: "Látnotok kellett volna, mit művelt! Nekem megvolt az az előnyöm, hogy sokáig jártam balettra, és tudtam, hogy melyik tánclépést hogyan kell végrehajtani, de ő egészen az alapoktól kezdte!"

Mary-Kate hozzáteszi: "Nagyon izgultam, amikor színpadra kellett lépnem, főleg azért, mert rajtam kívül mindenki tudott balettozni, sőt, többségük az egyik leghíresebb társulat, a Juilliard School of Dance tagja volt."

 

Ashley mondja önmagáról, Mary-Kate-ről és a 2x2 néha sok(k) című sorozatukban eljátszott karakterekről, Ashley Burke-ról és Mary-Kate Burke-ról: "A való életben közel sem foglalkoztattak annyira a srácok, és Mary-Kate sem volt annyira fiús, de jó móka volt saját magunk karikatúráját eljátszani."

 

Ashley mondja arról, amikor a Párosban Párizsban című filmjük kedvéért csókjelenetet forgattak: "Egy kicsit szégyenlősek voltunk, de annyiszor el kellett próbálnunk a jelenetet, hogy végül hozzászoktunk, és minden rendben ment."

Mary-Kate hozzáteszi: "Szerintem ez nagyon is természetes dolog volt, hiszen aki filmezni akar, annak könnyedén kell vennie az efféle akadályokat is, és nem szabad elpirulnia, ha kissé kínos helyzetbe kerül a kamerák előtt.

Mary-Kate mondja az ausztráliai utazásukról: "14 óránkba tellett, mire repülővel odaértünk, de megérte!"

Ashley mondja a színészkedésről: "Minden egyes filmünkkel újabb és újabb barátokra lelünk, és a sok-sok utazás mellett ez a legjobb a színészkedésben. Nem kell aggódnunk, ha hibázunk, hiszen együtt nevetünk a bakikon."


Folytatása következik...