Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igyekeztem minél gyorsabban megcsinálni ezt a menüt, mert rengetegen voltatok kíváncsiak rá.

Rengetegen ismerik az alábbi weboldalt:

www.myheritage.com 

Ez a menüpont azoknak szól, akik mégsem ismernék.

Ez egy olyan oldal, ahol megnézheted, melyik hírességre hasonlítasz. Ez a menü azért kapta ezt a címet (Az Olsen ikrek és... Te!) mert megtudhatod, valóban hasonlítasz-e az ikrekre, s ha igen, még össze is olvaszthatod az arcodat az ikrekével!

Én is kipróbáltam, és nagyon örültem, mert a gép kihozta, hogy 72%-ban Ashley Olsenre hasonlítok! Csodálatos érzés, és ráadásul teljesen ingyenes!

Íme az útmutató:

1. Miután felmentél erre az oldalra (myheritage.com) automatikusan bejön a myheritage.hu weboldal.

2. Itt a kezdőlapon, a Bázison vagy. Fennt találsz kis menüket: Bázis, Hírességek & szórakozás, Közösség, Származástan, Letöltések.

3. Kattints a Hírességek & Szórakozás menüre. Itt látsz 4 db alkalmazást: Celebrity Collage, Celebrity Morph, Look-alike Meter, Fényképek címkézése. Ne aggódj, mindegyik ingyenes!

A legfontosabb: Ezekhez az alkalmazásokhoz kell hogy legyen a számítógépen egy fénykép rólad. Ha nincs, bele se kezdj!

Hogyha nem szeretnéd az arcodat összeolvasztani egy másik sztár arcával, csak kíváncsi vagy, kire hasonlítasz, kattints az 1. alkalmáz (Celebrity Collage) INDÍTÁS gombjára.

Hogyha viszont szeretnéd összeolvasztani az arcodat annak a sztárnak az arcával, akire hasonlítasz, kattints a 2. alkalmazás (Celebrity Morph) INDÍTÁS gombjára.

Szerintem innen már menni fog, hisz az oldal magyar nyelvű. Ha mégsem sikerülne, segítséget kérhetsz tőlem, csak írj ennek a menünek vagy a Vendégkönyvnek a Hozzászólásaiba.