Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismeritek a The Sims2 számítógépes játékot? Aki nem ismerné, annak itt egy kis ízelítő:

Ebben a játékban városokat (szomszédságokat) lehet létrehozni. Ezen belül házakat, telkeket lehet elhelyezni, de ha egy ház sem tetszik, vagy túl drágának találod, hogy simet költöztethess bele (a sim embert jelent), akár magad is építhetsz házakat üres telkekre. Csinálhatsz családokat (akár tipegőt, akár gyereket, akár tinit, akár felnőttet, akár időst), majd beköltöztetheted. Átfestheted a házban a fal, illetve a padló színét, rendezd be a házat bútorokkal, majd kezdődhet a játék! A simekkel "élned" kell. Elmehetsz közösségi telkekre szórakozni, vagy ruhákat, esetleg élelmiszereket vásárolni, telefonálgathatsz otthonról, rendelhetsz pizzát, eljárhatsz munkába, vagy a gyerek sim iskolába, a tipegőt taníthatod járni, beszélni, bilire szokni, nemzhetsz gyermeked a férjeddel, s ha jól sikerül, egy idő után a sim terhes lesz és szül egy csecsemőt. Mindeközben azonban gondoskodnod kell a simek szükségleteiről is (pl. higiénia, éhség, ürítés, szórakozás, társaság, környezet stb.). Néhány játékkiegészítő segítségével lehet akár macskád, kutyád, halad, papagájod és hörcsögöd is. Váltakozhatnak az évszakok: lehet tél, tavasz, nyár és ősz. De akár nyaralni is elviheted a simeket.

Az ízelítő után jöjjön a lényeg: az Olsen ikreket is meg lehet csinálni a Sims-ben! Állítólag külföldön valahol külön erre gyártanak egy kiegészítőt. Tudtommal Magyarországon nem lehet kapni, ennek a képnek a tulajdonosa azonban állította, hogy neki megvan ez a kiegészítő. Szerintem tuti hazudik (elnézést, ha tévedek), mert véleményem szerint nem is kapható ilyen szoftver (még külföldön sem). Ez a kép pedig vagy számítógéppel készített kép, vagy nem is Sims-es, vagy pedig egy nagyon ügyes emberke készítette el az ikreket a Sims-ben és feltette a képet a netre. De ezek csak találgatások. Íme néhány kép:

 

Én is megcsináltam őket a Sims-ben, ám azok a simek alig-alig hasonlítanak. Képet nem tudok hozni, viszont van itt néhány adat. A rajongók tudják, hogy az Olsen lányok csillagjegye az ikrek. A Sims az ikrek csillagjegyből kihozott néhány adatot az ikrek horoszkópú emberek viselkedéséről, ígyhát a most következő adatok elvileg az Olsen ikrekre is vonatkoznak:

- trehány

- közvetlen

- aktív

- komoly

- mogorva

 

Valamint itt egy leírás is az ikrek csillagjegyű emberekről:

Fiatalos és élénk, mondják, az ikrek jegyűek két embernek elegendő életerővel bírnak. Folyton mozgásban vannak, egyik helyről a másikra.