Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley Olsenről pár hónapja több olyan cikk jelent meg a Story magazinban, amelyben a szépséges sztár épp utazik vagy épp elutazott valahová.

1. Ashley Olsen: Magyar származású fiút szeret

Végre mindkét Olsen iker megtalálta a szerelmet! Mary-Kate egy New York-i művésszel jár, testvére, Ashley pedig egy 33 éves színészbe, Justin Barthába szeretett bele. A fiatalember ugyan Detroit külvárosában született, de a felmenői között magyar is akad, innen azotthonosan csengő név. A párt Párizsban kapták lencsevégre, ahová a színésznő elkísérte kedvesét a Másnaposok találkozójára.

2. Sajnos ez a cikkem elveszett, de még emlékszem, mi volt benne. Ashley Olsen épp repülőgéppel utazott valahová. A paparazzik még itt is képesek üldözni! Lekapták Ashleyt, amint sötétítőfüggöny mellett ül, fülhallgatóval a fülén, miközben épp mélyen szunyókál... Így utazik Ashley! Kövesd a példáját! Repülőgépen a legjobb: elhúzni a sötétítőfüggönyt, a füledre tenni egy fülhallgatót, melyből egy jó kis zene szól, s közben átaludni az utat... a lehető legbiztonságosabb módszer! xD

3. Ashley gépe majdnem lezuhant

Kényszerleszállást hajtott végre az a repülőgép, amin Ashley Olsen utazott New Yorkból Los Angelesbe. A pilótának hála a gép egészben ért földet.

Ashley Olsen a párjával utazott éppen hazafelé, amikor Virginia állam fölött a gép füstérzékelője bekapcsolt. A pilóta azonnal reagált az eseményekre és jobbnak látta, ha kényszerleszállást hajt végre. A lélekjelenlétének hála gyorsan és biztonságosan tette földre a repülőt.

Utólag kiderült, hogy a tüzet csupán egy elektromos hiba okozta, mégis tragédia lehetett volna belőle. Félő volt, hogy megreped, vagy esetleg betörik a pilótafülke ablaka, és ebben az esetben a gép irányíthatatlanná válik.


Az Olsen lányt megviselték az események, de szerencsére nem történt meg a nagy tragédia:


„Soha életemben nem féltem még ennyire! A sírás kerülgetett, és úgy szorítottam Justin kezét, hogy csoda, hogy nem törtem el a csontjait!”
- ismerte el a sztár.