Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ne lopj!!!

Imádod Ashley-t, és szeretnél olyan lenni, mint ő? Ugyanolyan úgy sem lehetsz, de van rá mód, hogy hasonlíts rá. Itt most megtudhatod, hogyan legyen olyan sminked, mint neki. Biztos rengeteg oldalon fenn van Ashley sminkje, de én, Dalmy, most azt is leírom neked, hogyan lehet neked is olyan.

 

 

Ashley Olsen Curly Updo

Alkalmi smink

Hová?: buliba, ünnepségre, neves eseményre, rendezvényre

Kellékek: Szükség lesz ilyen színű szemhéjfestékekre: , U765_ST2 Ezüst szürke , U963_ST2 Sötétszürke , valamint ezüstre és csillogós ezüstre. Kell fekete szemceruza és extradúsító fekete szempillaspirál. Szükséged lesz egy halvány barackvirágszínű szájfényre is. Kell még egy nagyon enyhén csillogó alapozó, és egy barackvirágszínű arcpirosító is.

Szemöldök: Ha ugyanolyan sminket szeretnél, mint Ashley-é, nem árt, ha a szemöldöködet is úgy szeded ki, mint az övé. Ezt mindenképpen 1-2 nappal a sminkelés előtt végezd el. Ha véknyabb szemöldököd van, ne is próbálkozz, abból nem lehet olyat kihozni, mint az Ash-é. Ha magadnak szeded (ami nem valószínű) szedd ki úgy, mint ahogy Ashley-nek van a fennti képen, ha kozmetikushoz jársz, csak bízd rá, mert ő tudja, mi áll jól neked.

Jó tudni!: Nagyon fontos, hogy ez a smink nem áll jól mindenkinek. Ashley sminkje nagyon sötét és vastag, ami harmóniában van Ashley hatalmas, kerek szemeivel, és jól passzol zöldeskék szemszínéhez. Ha neked apró, szűk, barna vagy fekete szemed van, gondold át mégegyszer ezt a sminket, s ha még mindig biztos vagy benne, hogy ilyet szeretnél, sokkal kevesebb szemfestéket kenj magadra és sokkal véknyabban, valamint ne használj szemceruzát és szempillaspirálból is egy véknyabbat válassz. Ashley szája szép vastag, és a pofija is kerek. Ha neked vékony szád van, ne emeld ki semmivel, inkább válassz egy színtelen rúzst. Ha az arcod csontos, beeső, kevesebb pirosítót használj.

Sminkelés:

1. lépés: Először is mosakodj meg alaposan vízzel! Nagyon fontos, hogy sminkelés előtt teljesen tiszta legyen az arcod, a szemed, a szád, a homlokod. Ha már volt rajtad smink, pirosító, rúzs, vagy bármi ilyesmi, nagyon alaposan mosd le azokat!

2. lépés: Ha már teljesen tiszta arccal nézel tükörbe, kezdheted a sminkelést. Először is kend fel az alapozót az arcodra és a homlokodra. Ashley arca gyönyörűen csillog, de csak a homloka közepén és az arca belső, orra felől eső részén. Egy nagyon enyhén csillogó alapozót kenj fel te is nagyon enyhén, óvatosan, minimális mértékben a homlokod közepére és az arcod belülső, orrod felől eső részére.

3. lépés: Egy igen nehéz dolog jön: a szemhéjfestés. Ha nem vagy biztos benne, hogy egyedül is megy, kérj segítséget. Természetesen csukd be azt a szemedet, amelyiket sminkeled. A szemhéjad külső sarkánál kezd ezzel a színnel: Halványan kend, vigyázz, hogy ne legyen túl erős. Haladj ezzel a színnel befelé egy kis darabon, majd vidd át ebbe a színbe: U963_ST2 Sötétszürke  Ezt is nagyon halványan kend fel, légy vele óvatos. Haladj vele egy kis darabon befelé, majd vidd át ebbe a színbe: U765_ST2 Ezüst szürke   Ezt kenheted úgy, ahogy van. Csak egy nagyon kicsit haladj vele befelé, és vidd át az ezüst színbe. Az ezüstöt is kenheted úgy, ahogy van. Egy kis darabon haladj vele befelé, majd vidd át a csillogós ezüst színbe. A csillogós ezüstöt bátran felkenheted a szemed belső sarkába, alul és felül egyaránt. Kész! Ugyanezt a műveletet ismételd meg a másik szemeddel is. Ne ijedj meg, ha nem lett jó, még hátravan a szemceruza és a szempillaspirál!

4. lépés: A következő a szemceruza. Természetesen csak a felső kontúrhoz szükséges csukott szem. A fekete szemceruzával közepesen erősen kontúrozd ki a szemed, ne túl vastagon. Ez is kész!

5. lépés: hamarosan

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Véleményem

(Roxána, 2011.03.29 20:32)

Szerinte Ashley-nek túl sötét ez a smink, másnak attól még jól állhat.