Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ahogy a lenti cikk is írja: szinte hihetetlen, de egy férfimagazinnak végre sikerült dögös pózokban megörökíteni Ashley Olsent! Íme a cikk:

Szinte hihetetlen, de az egyik magazinnak sikerült előnyös pózokban megörökítenie Ashley Olsent egy fekete parókával a buksiján. Rengeteg férfi várta az Olsen-ikrek nagykorúságát, ám a lányoknak nem tett jót az idő múlása, felnőtt korukra nagyon elrontották magukat. Egy ötöd rangú férfimagazin mégis megpróbálta a lehetetlent, és Ashley-t tette a címlapjára. A furcsa ötlet azonban jól sült el, mivel Asht sikerült szexivé varázsolni. Az alulöltözöttsége sem zavaró, mert az utómunka során raktak rá egy kis plusz súlyt. A fekete parókája pedig még többet javít az összképen - ha az életben is így néznének ki nővérével, akkor talán nem egy zombifilm szereplői jutnának eszébe az embernek róluk.

 

Nos, a cikkel számtalan kifogásolnivalóm van, például, hogy az ikrek elrontották magukat és úgy néznek ki, mint egy zombifilm szereplői, de most nem ez a lényeg. Persze minden rajongó örül Ashley sikerének, valóban jók a képek. De nem csigázlak titeket tovább, íme a fotók: