Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Íme Ashley Olsen divattippjei lányoknak:

 

 

Kiegészítők: Ashley imádja a gyöngyös nyakláncokat. Úgy véli, ez az ő jellemét tükrözi:

 

Gyakran visel azonban még sálakat és kendőket is díszítésül.

Ashley tippje: "Hordj olyan kiegészítőket, amelyek a Te jellemedet tükrözik! Ha például laza vagy, hordj lógós nyakláncot, ha pedig elegáns akarsz lenni, válaszd a nyakékeket!"

 

Smink: Ashley, hogy kihangsúlyozza szemeit, minden nap fekete szempillaspirált használ. Általában barna szemhélypúdert ken fel a szemhéjára. Ashley csak színtelen, vagy világosbarna szájfénnyel hangsúlyozza ki ajkait. Arany púderrel szokta kiemelni fehér bőrét. Ha sminkel szívesen használja saját termékeit. Alapozóval csillogóvá teszi arcbőrét, majd a bőrénél csupán egy árnyalattal sötétebb pirosítóval árnyalja az arccsontját:

 

Ashley tippje: "Ne használj se túl sok, se túl kevés sminket! Légy stílusos, és emeld ki a szebb testrészeidet!"

 

Frizura: Ashley általában összefogva hordja a haját, viszont a nyilvános megjelenéseken leginkább kiengedve. Ilyenkor úgy teszi hullámossá "hajzuhatagát", hogy hajmosás után hajcsavarókra tekeri, és úgy szárítja meg (a New York-i bújócskában is így láthattuk:

 

Ashley copfja sem hétköznapi. Ezt így készíti el: hátrafogja a haját, és közben néhány hullámos tincset előrehúz. A többit lazán összeköti egy hajgumival:

 

Ashley tippje: "Ne érd be egy hétköznapi frizurával! Tervezz, kísérletezz, és ha neked tetszik az eredmény, hidd el, másoknak is tetszeni fog!"

 

Öltözködés: Ashley imádja a fehér muszlinblúzát, sokszor hordja. "Mint minden tinilány, mi is szeretünk öltözködni, de legkényelmesebben egy farmerben és egy fehér topban érzem magam." Ashley igyekszik egyszerre romantikus és egyszerre vagány is lenni öltözködésben, ezért a romantikus ruhákhoz farmerdzsekit és virágos hajgumit párosít. Nagyon jól állnak neki a pasztell színek, ám ezen kívül szeret természetes, "földszínű" ruhákba öltözni, mint a fekete, a kheki, a barna és a zöld, ráadásul minden árnyalatban. A kirívó színeket azonban kerüli:

 

Hétköznapokon úgy teszi különlegessé póló és farmer összeállítását, hogy egy-egy különleges kiegészítővel (sapka, karkötő, kendő, nyaklánc) dobja fel öltözékét.

Ashley tippje: "Hordj olyan ruhákat, amik kényelmesek, és neked is tetszenek! Öltözz alkalomhoz illően! Kísérletezd ki, neked milyen színek állnak jól, és hordd azokat! Egy-egy unalmas öltözéket feldobhatsz néhány szuper kiegészítővel!"