Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az nlcafe.hu weboldalon is van szó az Olsen ikrekről, ám itt nem kifejezetten róluk írtak cikkeket, hanem csak megemlítik őket egy-egy "írományban".

"A kolléganőm lányának hollywoodi kedvencéről, az egyik Olsen-ikerről például kiderült, hogy anorexiás, táplálkozási zavarokkal küzd. A kislány megdöbbent ezen, nem tudott mit kezdeni azzal, hogy a példaképe mégsem tökéletes. Márpedig minden példaképről kiderülhet, hogy esendő!"

"Hát igen, a tündéri Olsen ikrek időközben felnőttek, és – szerencsére – gyönyörű nőkké váltak. Egy titokzatos barátnőjükkel karöltve tematikus blogot vezetnek a divatról. Leheletkönnyű, kellemes olvasmány, aki szereti, ha szép ruhákról mesélnek neki, ne hagyja ki!"

"Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen színésznők és vállalkozók. Ikertestvérek, akik már gyermekként feltűntek a televízióban. A nemzetközi ismertséget számos televíziósorozat, mozifilm és reklámfilm hozta meg nekik. Az ikerlányok élete szinte születésük óta a nyilvánosság előtt zajlik. Viszonyuk szinte példaértékűnek mondható, hiszen mindenhol együtt szerepelnek, együtt futtatták fel divatcégüket és divatmárkáikat, és Ashley mindig a testvére mellett állt, még az anorexiabotránya közben is."

"Bizony előfordul, hogy egy sztár nem étteremben issza meg a kávéját. Ashley Olsennek arra sem volt ideje, hogy meglátogassa testvérét, aki egy vesebetegség következtében orvosi kezelésre szorult. Ashley kimerültnek, szétszórtnak tűnik, ahogy kávéval a kezében igyekszik elintézni az ügyeit. A fiatal színésznő jobban tenné, ha vigyázna az egészségére, és inkább az evéssel foglalkozna."

Íme a kép:

"A KATASZTROFÁLISAN ÖLTÖZKÖDŐ HÍRESSÉGEK bronzérmét Mary-Kate Olsen színésznő kapta. Ő és ikertestvére már gyerekkoruk óta szerepelnek a tévében, filmekben, és noha saját divatcégük is van, úgy látszik, ez sem mentette meg Mary-Kate-et a listára kerüléstől. Blackwell szerint a fiatal sztár úgy néz ki, mint egy rojtos fogpiszkáló, amelyet fölkapott a hurrikán."

Már bocsi, de nem bírom ki, hogy ne írjam le a véleményem ehhez a cikkhez kapcsolódóan! Nos, ezen a listán elvileg azt nézik, mennyire rossz egy sztár öltözködése. Lehet, hogy Mary-Kate bőre nem a legszebb azon a bizonyos képen, ami miatt felkerült a listára, de a ruhája egész szép. Íme a kép:

 

"Katie Holmes egyre rosszabul néz ki! Sima fekete póló, fekete kalap, cipő és napszemüveg, ez még összhangban is lenne egymással, de mindehhez hozzájön egy ütött-kopott farmer, amely valószínűleg Tom ruhatárából való. A nadrág látványosan lóg Katie-n, és úgy tűnik, hogy férfifazon. Az új "divat" azonban másoknak is megtetszett, nemrég az Olsen ikrek egyikét is hasonló göncökben látták."

"Mary-Kate és Ashley Olsen is 22 évesek, jóllehet annyi ideje ismerjük őket, hogy sokkal idősebbnek gondolnánk az ikreket. Kilenc hónaposan már ők voltak Amerika kedvencei, ez a vagyonukon is meglátszik. Tavaly 15 és 22 millió dollár közötti összegre becsülték az éves jövedelmüket."

"Ha alacsony vagy, ne kövesd Mary-Kate példáját! Mary-Kate Olsent még alacsonyabbá teszik túl hosszú tincsei, mint amilyen valójában. A tupírozással is óvatosan kell bánnunk, az alacsonyaknak nem előnyös a széles frizura."

Íme a kép:

Mary-Kate Olsent

 

  "A kockás ing a rock kezdeteitől fogva a stílus egyik alapdarabjának számított a fekete bőrnadrág és a fekete bőrdzseki mellett. A leglazább derékra kötve, kigombolva vagy mell alatt megkötve is hordják, de miért ne tűrhetnéd be egy magas derekú bőrszoknyába, úgy, mint Mary-Kate Olsen?"

"A top 10-ben szerepel még többek között Keira Knightley, akinek 32,2 millió dolláros éves keresete a hatodik helyre volt elég. Daniel Radcliffe, Harry Potter megtestesítője 25,1 millió dollárral a nyolcadik helyen végzett. A 30 év alattiak tízes listájának végén Mary-Kate és Ashley Olsen kullognak 15 millió dolláros éves keresettel."

"Jobb félni, mint megijedni! A fiatal színésznő kórházba vonult vesegyulladás gyanúja miatt. Mary-Kate nemrég gyógyult ki anorexiájából, ezért nagyon vigyáz az egészségére. Vesegyulladással szállították kórházba az Olsen ikerpár fiatalabbik tagját. Mary-Kate nemrég kissé elhamarkodottan nyilatkozott tökéletes egészségi állapotáról. A 21 éves színésznő mintha megérezte volna a bajt, mikor hosszabb interjút adott az Entertainment Weeklynek: „Mentálisan és fizikálisan egyaránt csúcsformában érzem magam. Remekül vagyok. Azt ugyan nem tudhatom, hogy leszek a jövő héten, de most minden tökéletes.” A szőke sztár néhány nappal később rosszullétre panaszkodott, így hétfőn egy New York-i kórházba szállították, ahol azonnal sürgősségi beavatkozást végeztek rajta. A vesegyulladással diagnosztizált Mary-Kate-nek 2004-ben is voltak egészségügyi problémái: ekkor a Utah állambeli elit rehabilitációs központ, a Cirque Lodge „vendége” volt, ahol anorexiával és állítólagos drogfüggőséggel kezelték. A tegnapi beavatkozás után szóvivője szerint jól van, állapota stabil, és a héten kiengedik a kórházból. A New York Times által divatikonnak megválasztott Olsen lány Amerika leggazdagabb fiatal celebjei közé tartozik: ikertestvérével közös vagyonukat idén a Forbes magazin százmillió dollár körülire becsülte. Mary-Kate és Ashley ezzel a 11. helyen állnak a „Leggazdagabb nők a szórakoztatóiparban” listán.

 

 

Egy picit hosszabbak:

"Január óta folynak a találgatások, hogy Ledger és Hollywood leghíresebb ikerpárjának egyike viszonyt folytattak-e egymással.  A gyanú beigazolódni látszik. Mary-Kate 20 perccel az új Batman-film, a „The Dark Knight" megkezdése után elhagyta vetítőtermet. Egyszerűen képtelen volt halott szeretőjét a vásznon látni. Nem olyan régen azt is bevallotta, hogy nagyon szerette a színészt: „Ott volt közöttünk az a bizonyos kötelék, csakhogy ő elment. Még mindig képtelen vagyok felfogni a dolgot." Mary-Kate mára mintha túl lenne a nehezén, és jobban néz ki, mint hetekkel korábban. Egy ócskapiacon készült fotósorozaton látni lehet, hogy mintha felszedett volna magára pár kilót, és végre egészségesnek tűnik."

"Az Olsen ikrek, Ashley Fuller és Mary Kate 1986. Június 13-án születtek. Anyjuk, egy barát bátorítására beküldött néhány fotót egy modellügynökségnek, hátha modellkedhetnek, vagy szerepet kapnak egy reklámban a kislányok.  1987-ban, 6 hónapos korukban „mehettek".


A sorozatot sokan kizárólag az időközben felcseperedett Olsen ikreknek tulajdonították. Hat éves korukban megkapták első filmes szerepüket a „To Grandmother's House We Go"-ban.
A Full House-nak azonban 1995-ben vége szakadt. Ügynökük szerint a lányok karrierjének annyi, de szerencsére nem lett igaza. Még az ikrek szüleinek válása sem akadályozta őket abban, hogy újabb albumokat és videókat csináljanak. 1998 őszén képernyőre került új sorozatuk, a Two of a Kind, amely töretlen sikernek örvend."

"Különös románc van kialakulóban Lance Armstrong és Ashley Olsen között. Az egykori kerékpáros klasszis és a gyerekfilmekben szereplõ lány a korkülönbség ellenére rajonganak egymásért. Lance Armstrong nemrég szakított a divattervező Tory Burchhal, de máris új barátnő oldalán látták New Yorkban. A hölgy nem is akárki, hiszen Ashley Olsenről, a gyerekfilmekből ismert ikerpár egyik tagjáról van szó. A 36 éves Tour de France-győztes kerékpáros és a 21 esztendős szőkeség a szemtanúk szerint nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, és látszólag nem zavarja őket a korkülönbség. A People magazin szerint az új sztárpár egy héten belül többször is felbukkant Manhattan utcáin, majd egy étterembe betérve látványosan flörtöltek egymással. A hírek szerint izzott körülöttük a levegő, és egyértelmű volt, hogy valódi érzelmekről van szó. Az ifjú pár egyelőre tagadja a vonzalmat, de ki tudja, lehet, hogy hamarosan már nyíltan vállalják szerelmüket."

 

"A 22 éves Olsen ikrek Hollywood kis kedvenceiből a kifutók világának kedvelt alakjai lettek, akik olyan tervezők tiszteletét és barátságát vívták ki, mint Giambattista Valli, Oscar de la Renta vagy Karl Lagerfeld. Nincs olyan divatesemény, ahol ne lennének jelen, a legnagyobb divatmagazinok címlapjain szerepelnek, és két sikeres márkájukkal jelentős vagyonra tettek szert. The Row és Elisabeth and James név alatt divatos, elérhető árú darabokat dobnak a piacra. Ezeket olyan fiatal nőknek ajánlják, akik szeretnének különleges és egyedi ruhákat, de azokat nem engedhetik meg maguknak."

Íme egy kép:

www.elizabethandjames.us